www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pinkie rastura forum...10000!!!!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najdraza nasa Pinkic , bravo , ne znam ni sama kako uspevas , ali svaka ti

cast...stvarno ulepsavas svaki dan svojim prisustvom , svojim vedrim

raspolozenjem , svojim duhom ! Ma sta reci stvarno za ovu petocifrenu cifru

osim BRAVO!!!!!!!

Samo tako nastavi!!!

Puno te ljube Sanjica , njen muz Ult i ja naravno Razz

Samo tako nastavi!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie !!!

svaka casta .. 10000 nije mala cifra poruka koje trebaju da se napisu .. sta da ti kazem .. sve najbolje u daljem radu i nadam se da cemo se druziti jos vise

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene pinkie svaka ti cast

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 9:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh...sta reci nakon ovako lepih reci..osim hvala.....
@zilika, hvala tebi sto se nisi ljutila na mene i sto si zaista od velike pomoci, znas ti odlicno na sta mislim Wink
@boky, hvala na razigranim navijacima i na drustvu koje mi svakodnevno pravis..doduse ponekad i zabusavas, ali oprastam ti Wink
@lave, hvala ti na predivnoj ruzi i na tome sto si uvek lepo raspolozen, uvek pristupacan i nasmejan...zaista je cast provoditi barem malcice vremena sa tobom Mr. Green
@veco, tebi hvala na savetima i lepom raspolozenju....na drugarstvu koje mi nesebicno pruzas
@Yasmin...tebi majkic(ako te smem i dalje tako zvati) hvala na svoj podrsci kju si mi oduvek pruzala, na razumevanju, i na drugoj sansi(znas sta pricam)..nadam se da sam je ovaj put opravdala Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@gigamix hvala na"visokom" misljenju o meni i na tvom drustvu na igricama Wink
@love i jugo..sta vama dvoma da kazem.....vas stavljam zajedno jer ste mi tako najlepsi Wink salim se salim se ...volim ja vas oboje zato vam se ovako i obracam.....love..ti si od samog tvog dolaska bila jedna od svetlih tacki na forumu i daro mi je imati te za prijateljicu..a ti blesavi jugo...drago mi je sto si me prihvatio ovakvu kakva jesam..jer ne bih se ni volela promeniti....a kakvo je moje misljenje o tebi znas i sam te ga necu ovde iznositi..hvala ti sto te mogu smatrati prijateljem...
@sekulice hvala i tebi , samo ne mogu ti oprostiti sto mi ne posla onog kengura...
@eladane....hvala na ozbiljnosti, na divnim savetima i lepim recima....sta drugo reci....

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 11:34 am    Naslov poruke: zelje Na vrh strane Na dno strane

evo ti pinike i kengura

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e tako vec moze..oprosteno ti je onda Wink
a umalo da zaboravim cestitku od moje sonjice....i "ostatka porodice"...draga moja..sta da ti kazem nego hvala...sto si uvek tu za mene, sto uvek nadjes vremena da se javis makar i na brzaka....sto si uvek vredna i nasmejana..sto mi uvek poturas ledja.....hvala Wink

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro prijateljice sta ti bi Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

kad se sad nisam slogiroooo niakd necuuuuu Razz Razz Razz

svaka castttttttttt 8)

KISS od mene Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 8:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

wizz....hvala...sta mi bi Shocked nemam pojma naisla inspiracija za kuckanje Wink

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 20, 2005 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Pinkie stvarno si neverovatna!!!!

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Lemi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Avg 2004
Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koleginice cestitam

samo da znas da sam nema stajanja tako da nastavis

SVAKA CAST

Smile

KLIKNI OVDE :firestarter:

Nightmare
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 26 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Pinkie. Furaj dalje bas ovako.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> pinkie rastura forum...10000!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon