www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jesu li sve devojke kucke?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 15, 2009 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala na komentaru, sad mi je jasno tvoje vidjenje...
Pre svega mnogo si samokritican prema sebi...ne kontam zasto mislis da si budala...niko na ovom svetu nije budala, neko napravi neku gresku i eto kasnije je tokom zivota shvati, ispravi ili nesto vec sl. Ceni sebe mnogo vise nego sada jer ukoliko samsebe ne cenis ko ce da te ceni.
E izvini, sad sam video da se potpisujes SAMAR mozda sam negde lose napisao a mozda i lose procitao pa sam ti lose nick otkucao u postovima, ukoliko meni nije dozvoljeno da ispravim molim moderatore da to urade ! ! !
Izvini molim te...nisam namerno vec slucajno, razlika je samo u jednom slovu ! ! !

Na zalost poruke starije od 60 minuta nije moguce editovati ( ispraviti ) Pa stoga molim moderatore da preprave nick u ovoj temi ukoliko primete deo na koji se zalio s`pravom korisnik "samar"

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 15, 2009 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ok je sve,kao što sam pretpostavio da ti vređanje nije bila namjera...

Prijatelju,svet ti se sastoji od budala i onih koji trpe te iste...

A ja,ja sam nekada sa jedne a nekad sa druge strane,i to mi se pokazalo
kao najbolje rešenje do sada...Pogotovo kada su žene u pitanju...

Ja sam već jednom pisao kako sam jako rano posjedovao i stan i auto koji
sam sam sebi kupio...E to mi je jako pomoglo u mom sexualnom razvoju...
I pomoglo mi je da naučim kako provaliti ljude ko su i što su...
Tako sam naučio i da skontam kučke i iz aviona.
Vjeruj mi da me mnogo kučki proklinje i dan danas,
i da su mnoge ostale kilometrima izvan grada bez prevoza...
E baš zbog toga što su mislile da imaju posla sa budalom koja će,
da ih oblači izvodi i gotivi...
Upoznao sam ja i finih cura kroz život,ali ja tada nisam bio za njih, nikako,samo sam mogao da im upropastim život Razz tako da sam više imao posla sa ovim drugim
i zato znam šta pišem,i kada kažem za neku ženu da je kučka to i mislim
i smio bih da život stavim kao ulog na taj tip...

Krtza
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 21, 2009 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da nisu, ali danas je tesko naci pravu devojku!!!

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 21, 2009 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije tesko naci pravu devojku, ali vecina tih "pravih" devojki naravno nece da izabere za suparnika nekog sarlatana, neozbiljnog muskarca ili coveka koji nema nikakva finansijska primanja...razume se da ukoliko je veza ozbiljna i nastavice se brakom ne moze se ziveti od ljubavi i vazduha.
Ukoliko mislis samo na obicne prolazne veze donekle je slicno..."pravu devojku" moze naci i onaj ko je finansijski jak i onaj ko nije...ali je pitanje u oba slucaja koliko ce to da traje....I dalje kazem da ima MNOGO pravih, slatkih, umiljatih, pametnih devojki ili curica kako god...mislim na one koje nemaju kalkulator u ocima ! Laughing

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

ivaaan_po
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Avg 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 23, 2009 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da nisu...uvek ima izuzetaka...xD

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 30, 2009 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tacno tako, ma da se danas vise ide na lepotu nego na mozak Sad
Kod mene je to tako, bitno da je ona lepa a kakav ona mozak i razmisljanje i sve uz sto ide ima to nije bitno ... SMEH! Laughing Laughing Laughing

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 30, 2009 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sabados je napisao/la sledeće:
Tacno tako, ma da se danas vise ide na lepotu nego na mozak Sad
Kod mene je to tako, bitno da je ona lepa a kakav ona mozak i razmisljanje i sve uz sto ide ima to nije bitno ... SMEH! Laughing Laughing Laughing

To je ili zato sto ne trazis nista sem malo zabave, ili zato sto stvarno imas 11 godina Very Happy Smile

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa mozda nisu sve...a i nisam upoznao sve djevojke...da bih to znao...
kad ih upoznam sve, javim ti...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Jesu li sve devojke kucke? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Strana 15 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon