:: |
Autor |
Poruka |
gump Početnik Domaćeg.de
![Početnik Domaćeg.de Početnik Domaćeg.de](/images/ranks/rankb1_1.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Godine: 41
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 23
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Da mi se to desi ja bi se napio ko letva odvalio bi se od alk onda bi im ujutru onako nikakav cestitao
|
|
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
MR BEAN Upućeni član
![Upućeni član Upućeni član](/images/ranks/rankb1_2.gif)
![](images/avatars/14446064574b253ce94187c.jpg) |
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
hm...diskutabilno, pa zavisi da li bi to bila devojka koju stvarno volim ili samo neka avantura prolazna....
Ako je ovo prvo, moguce da bi nekog dobro nalupao od batina i onda cestitao...mislim da bi bilo svasta...zavisi od situacije, mozda bi samo cestitao...zavisi kog je izabrala
ako je drugo iskulirao bi....nebi me zanimalo
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
šamar Iskusni član
![Iskusni član Iskusni član](/images/ranks/rankb1_4.gif)
![](images/avatars/18797637914a825b5936be8.gif) |
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
![jamaica.gif](images/flags/jamaica.gif)
|
|
Rekao hvala ti bože,da budem i iskren bilo mi je jako puno žao tog lika,
jer vjerovatno nije imao pojma šta ga je snašlo...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
![<b>♧Otac Makarije♧</b> <b>♧Otac Makarije♧</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/6249402614985356a6d66f.jpg) |
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
![switzerland.gif](images/flags/switzerland.gif)
|
|
Poslao cvece i halal i bas i nisam bio toliko srecan, da se ne lazemo.... otisao je deo mene... mada imao sam mogucnost da budem pored nje, ali ono... nekad se valja izboriti za neke stvari tako sto se neces boriti... tako sto ces zastati... a prave stvari ce doci na svoje mesto....
Epilog: Cvece se osusilo.... ja sam nasao nesto vrednije... a njoj kako cujem ni malo nije bajno... ljubi je majka...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|