:: |
Autor |
Poruka |
krasiwa099 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Nov 2007 Poruke: 8

|
|
cao drustvo, nemogu da nadjem pesmu od Dragoslava Mihajlovica, pesma se zove Svadba!!! HELP!!!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosla na www.domaci.de ! Iako si ovde skoro dve godine tek ti je prvi post na forumu ali i to ce se promeniti...
Tvoj post sam prebacio iz teme drugog clana, gde mu definitivno nije bilo mesto, ali OK, nova si u ovome. Sada je ova tema tvoja i u odgovarajucem podforumu u kojoj ces ostalim clanovima moci da se obratis za pomoc po pitanju pesama ciji naziv i izvodjaca znas. Ostaje jos samo da se upoznas i sa pravilima ovog podforuma:
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
Dakle, sve ti je jasno, osim naziva teme koju sam ti otvorio ovde ostalo ti je jos samo da nam ostavis adresu na koju bismo ti eventualno mogli poslati trazenu pesmu, ili bilo koju drugu koju nam budes zatrazila.
Toliko od mene za sada, pozdrav krasiwa099!
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
E, tako je vec mnooogo bolje! Zasluzila si svoju pesmu, zato uzivaj u svakoj sekundi!
Idemo, opaaaa, op, op, op!
|
|
 |

|

|
|
Pozdrav drustvo!
Opet trazim nekolike pesme ovaj put ali.........neznam naziv pesama ali znam da idu ovako:
1. "plavu kosu plave uvojke, plave oci prelepe devojke" - ja mislim da je izvodjac "DVOJKE" (nisam sto posto sigurna)
2. Nedaj ljubav za ljubav, sve ove godine, zivim od druga do druga, cekam da tebi vratim se..."
3. "kad te za scre ugrizu, kad nikog nebude blizu, ja bicu tu..."
HVALA UNAPRED =]
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Prvo postavi pitanje u ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa kad dobiješ odgovor kako se zovu pesme i ko peva, skokni ovamo i zatraži ih
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Dakle...
1. Dvojka - "Plavusa garavusa".
2. B3 - Ljubav za ljubav
3. Natasa Beklavac - Ne brini
HVALA OD SRCA!
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Natasa B. - Ne brini cu ti poslati ja. Videcu jos za ostale pesme.
Uskoro ti saljem i B3 - Ljubav za ljubav.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |

|

|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | Natasa B. - Ne brini cu ti poslati ja. Videcu jos za ostale pesme.
Uskoro ti saljem i B3 - Ljubav za ljubav. |
Hvala ti puno! =]
Dosta bi mi znacilo i za ovu prvu da nadjem! pozz
xoxo
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Stize i Plavusa garavusa . Reci mi samo dali je to ta pesma koju si ti trazila. Ako ti jos sta treba tu smo. Uzivaj
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |

|

|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | Stize i Plavusa garavusa . Reci mi samo dali je to ta pesma koju si ti trazila. Ako ti jos sta treba tu smo. Uzivaj  |
Jeste to je ta pesma! Stigle su sve tri pesme na moju email adresu! Hvala ti puno! =]
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|