:: |
Autor |
Poruka |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Nikad nisam bila u dugoj vezi, radije sam birala one za jednu ili dvije noći... Sve dok njega nisam upoznala... Sada sam spremna vezati se za jednu osobu, njega, do kraja života...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam vise za kratke veze
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Za duge sam veze..Zajedno sam sa dečkom već dugo i baš mi je lepo sa njim..
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Kad volim nekog,skroz se vezujem za njega i ne zanimaju me druge osobe tako da preferiram duge veze,inace nikad nisam ni bio ljubitelj kratkih...
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
Do sada sam imala jednu "duzu" vezu od 9 meseci, a ova sadasnja mi je najduza i traje... necu da kazem koliko pu pu da ne ureknem... zaista ne zelim kratke veze... to mi je bas glupo gubim vreme za dz
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Volim duge veze... Ne mogu biti sa nekim, ako ga ne upoznam... Ništa lepše nego kada se pronadješ sa osobom, sa kojom se medjusobno upotpunjuješ...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Duge veze - definitivno!! Kratke veze ti nista novo ne donesu, dok duge veze te svasta nauce
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Trenutno.. kratke vezice
|
|
|
|
|
okili87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd
|
|
Ja nisam ni za kakve veze ali ako već moram da se odlučim, onda biram kratke...Duge veze smaraju jer ne možeš da radiš šta hoćeš i nemaš svoju slobodu...kratke veze RULZ
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Duge ili kratke vazno da su veze
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica
|
|
sve zavisi,koliko mi se svidja osoba sa kojom sam.....Mada malo vise volim duge veze,ali nekad i kratke mogu da dobro dodju posle dugih,da razbiju monotoniju
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Rak sam u horoskpu, totalno emotivna, romanticna...dakle za duge veze, ne bi mogla trpeti rastanke non stop. Ali isto tako i raskid posle duge veze je jos gori.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|