:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
U subotu, 21.5.2005. na stadionu Partizana od 17:00 h na programu je mec 29. kola Meridian I lige izmedju Partizana i Hajduka sa Liona. Taj mec sam po sebi nista ne odlucuje, jer crno-beli su vec od proslog kola postali i teoretski sampioni za 2004/05 godinu, a na subotnjem mecu ce biti uprilicena spektakularna proslava osvojene titule.
Danas je u prostorijama Partizana odrzana pres konferencija povodom te utakmice na kojoj ce Partizan i zvanicno proslaviti osvajanje titule sampiona zajedno sa navijacima. Prisutni su bili trener Vermezovic i Kralj, a o programu proslave je govorio portparol Marko Vjetrovic.
Naime, pre pocetka utakmice fudbalerima Partizana biće urucen sampionski pehar i medalje kao sampionima SiCG za 2004/05 godinu. Specijalno za tu priliku biće napravljena bina kao sto to radi UEFA prilikom dodela svojih pehara, a sve to pratice odgovarajući sadržaji koji ce doprineti da sve bude spektakularno.
Treba napomenuti i ono sto je, ustvari, najvaznije u celoj proslavi, a to je da ce ulaznice za sve 3 strane stadiona kostati 100 dinara (sever nece biti otvoren) i nikakve propusnice neće vaziti, a ulaznice ce kupovati svi igraci i zaposleni u klubu. Komletan prihod sa utakmice bice dodeljen postradalima u nedavnim poplavama u Banatu.
Takode, i redarska sluzba ce svoj deo zarade sa utakmice proslediti u fond za pomoc postradalima. Pored prihoda sa utakmice svi igraci i zaposleni u FK Partizan odvojice takodje po jednu svoju zaradu za ljude iz Jase Tomica i okolnih mesta nastradalih u vodenoj stihiji.
Zato, Grobari, dodjite svi u subotu na stadion da zajednički proslavimo 19. titulu sampiona i da makar malo ublazimo tugu unesrećenim ljudima iz Banata. Pokazimo im da nisu sami, a posebno sto u Banatu Partizan ima ubedljivo najviše pristalica.
Sto se tice takmicarskog dela tj same utakmice o tome su govorili trener Vlada Vermezovic i Ivica Kralj. Obojica su napomenuli da je rezultat veoma vazan za Partizan jer crno-beli hoce da udju u istoriju kao jedini tim na ovim prostorima koji je osvojio prvenstvo bez poraza.
|
|
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
sta ces kad smo najbolji jos rez 7:0
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|