:: |
Autor |
Poruka |
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Kisni,druze moj,nek je sa srecom pa ubodi jos neku!!!! Aj pa da es druzimo jos..tuda svuda
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
cestitke i od mene samo tako nastavi do vrha
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitke!!!! :wav:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam RainMan......svaka cast samo napred.......
|
|
|
|
|
|
Lemi Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
Aloo kisni pa jel ova kisa pocela da pada tebi u cast :d
CESTITAM
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
e rainy pa cestitkice i od ja.....
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Hvala svima na cestitkama,a posebno tebi druze moj ,potrudicu se da ubodem jos neku ,druzicemo se mi jos naravno ihaha tuda svuda.....hajd' uzdravlje....!!!
P.S.Samo da znate nas dvojica smo se dogovorili za palcinke vec unapred tako da racunamo na onaj krem.....!!!8)
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Hvatam da su prvih 'iljadu najtezi......zato samo napred.....nema osvrtanja......!!!!!! 8)
|
|
|
jeremija85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 16
|
|
CESTITAM I JA
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
i od mene
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|