www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem s IE ...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 1:29 pm    Naslov poruke: Problem s IE ... Na vrh strane Na dno strane

Dakle, upišem adresu www.google.hr , a izbaci mi http://www.google.hr/wiki/Accueil .. upišem nešto drugo ponovo izbaci http://www.google.hr/wiki/Accueil??, il izbaci

Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at games-creators.org

New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pokusao sam da udjem na ove stranice sto tebe prebacuje na njih i kao da ne postoje u opste dal si pokusala samo www.google.com ?

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja probao preko mozille i ovo google.hr mi radi normalno ali ako udjem na onaj 2 i 3 sajt pise da ne postoji. Ne znam u cemu je problem. Jel radi taj sajt uopste? Kako je kod drugih

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Problem je i sto je samo IE prebacuje stalno na taj sajt dok joj FF radi ok. Rekoh joj da reinstalira IE (dao sam link sa Microsoft-ovog sajta) al sad ne moze na MSN Rolling Eyes Ja koliko znam to ne bi smelo da se desi, ima neko ideju zasto?

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 5:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitao sam jednog druga kaze da to moze biti malware...nek proba reinstal IE pa nek proba onda ako opet bude isto moguce da nesto onda ne valja i da ima malware...

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rema10 je napisao/la sledeće:
pokusao sam da udjem na ove stranice sto tebe prebacuje na njih i kao da ne postoje u opste dal si pokusala samo www.google.com ?

Jesam, bilo koju stranicu da idem otvorit u IE mi prebacuje na to Rolling Eyes Rolling Eyes ...

A ta je stranica neka francuska ->
Bienvenue sur le portail du Games Creators Network ! Le G.C.N. est une association de loi de 1901 qui a pour but de promouvoir et d'aider le développement de jeux vidéo amateurs. Notre vocation principale est de vous aider à vous retrouver dans la jungle des logiciels proposés et de vous apporter le maximum de tutoriaux possible afin de vous accompagner lors de votre long périple.

Cependant, avant de vous lancer dans l'aventure excitante qu'est la création de jeux vidéo amateurs, toute l'équipe du GCN vous recommande la lecture de l'article par où commencer ?, un incontournable pour entrer de pied ferme dans la communauté.

Aujourd'hui, le processus de la conception d'un jeu amateur est séparé en quatre phases : Apprendre, Comprendre, Créer et Partager. Le GCN dans sa nouvelle version et ses nouvelles ambitions va vous guider tout au long de votre processus d'apprentissage grâce à ces quatre phases qui ont été retracées sur cette page.

Si vous voulez participer et enrichir le site, vous pourrez le faire très facilement grâce au système du wiki; les contributions sont plus que bienvenues. Pour savoir comment vous y prendre, faites un tour sur la page de la communauté (également disponible dans le menu de gauche), pour visualiser tous les tutoriaux disponibles visitez la page spéciale dédiée.

Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral [/B]

Sabados je napisao/la sledeće:
Ja probao preko mozille i ovo google.hr mi radi normalno ali ako udjem na onaj 2 i 3 sajt pise da ne postoji. Ne znam u cemu je problem. Jel radi taj sajt uopste? Kako je kod drugih

Da, sajt je o nekim igrama pitaj boga kakvim, kad uđem s mozzilom na taj sajt opce ga nema - kaže da ne postoji a ovde mi na IE konstatno izbacuje Exclamation Exclamation Exclamation New Evil New Evil New Evil

I sad mi ne radi msn

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sad radi sve Smile

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 28, 2009 6:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgleda da si nesto pokupila sa neta, neki malware, spyware, j383m li ga, moze biti svasta.

Probaj da skines malwarebytes (dzaba je), uradi updates, i skeniraj kompjuter.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 28, 2009 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jok Smile Svukla je neku skriptu koja je izmenila proxi podesavanje IE-a Smile))

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 28, 2009 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa da svasta moze da bude zato pamet u u glavu i kasperski Mr. Green Wink nemam brige ne moram nista da gledam sve kasperski pazi sam Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Problem s IE ... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon