:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Imam tv karticu Aver Media 1.6.5.Htjela sma snimit neke stvari s telke pa da mogu to hitit na Dvd i tak sam čačkala potom i skužila da te snimke budu poprilično velike.Naprimjer sadržaj koji traje 50 minuta u mpg2 formatu mi iznosi 1,58 GB.Da l sam ja nešto previdjela...da l je moguće snimat u dobroj kvaliteti a da ne bude tak veliko?Ako nije...šta onda da radim sa sadržajima koje snimim, kako da ih prebacim na dvd a da budu u nekoj normalnijoj veličini?S čime se to može konvertirat?Ajde ljudi help pliz treba mi to do večeras....
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam da li ima svrhe odgovarati posto je proslo zadato vreme...
U svakom slucaju... Velicina fajla ti je direktno zavisna od kvaliteta slike i izabranog formata snimanja.
Nista ne dobijas ako snimas u nekom visokom modu i velikim kvalitetom slike pa onda to konvertujes u neki drugi format samo zbog velicine fajla. U tom konvertovanju dobijas manji fajl ali i losiji kvalitet video prikaza.
Tako da nemoj dva puta raditi istu stvar vec ako ti je bitna samo velicina fajla, spusti kvalitet slike i odmah dobijas manji fajl (ovim gubis dodatan korak da dodatno konverujes zbog velicine).
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Stvar je u tome da ja na toj tv kartici snimam s najmanjim mogućim formatom jer su ostali fakat ogromni, ajd da se nekako prežvakat tih 1 gb za kvalitetu, al sam dobila voyager na dvd-ima i tamo svaka epizoda ima nekih 350 mb a kvaliteta je dobra pa me to zbunilo.Htjela bi da mi i život na sjeveru ima takvu veličinu a isto dobru kvalitetu.
a ništa izgleda da ću morat probat s jednom epizodom da vidim kakava će kvaliteta bit.
Nema veze za onaj rok i dalje pitanje vrijedi jer ja svake večeri to snimam, pa ako nisam dobro snimila ove epizode koje su prošle mogu savjet primjenit na one koje će bit
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Kroz sam program testiraj razne formate, rezoluciju i obavezno isprobaj razne kodeke.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Mozes upotrebiti uleadworkshop koji lako mozes dobiti od bilo koga i veoma je lak za rad jedna bitna stvar ako ti je fajl isuvise veliki mada u realnom vremenu i sa odlicnim kvalitetom na 1 dvd treba da stane sat vremena snimljenog materijala .tu je bitrate 8000 a ti mozes pokusati sa smanjenim bitom na 5000- 6000 ,zatim snimis 1 minut dobijenu velicinu fajla pomnozi sa vremenom trajanja i dobices tacnu velicinu fajla, ukoliko ti to pomogne dobro je a ako imas jos neko pitanje slobodno pitaj,ja sam se namucio sa puno tih programa i tako da nije problem da t pomognem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|