:: |
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
TORTA „KASANDRA“ meni omiljena, pravila sam je puno puta i svi koji su je probali, bili su oduševljeni
RECEPT:
1. biskvit: 4 bjelanjka, 10 dag šećera, 2 žlice brašna, pola praška za pecivo i 10 dag kokosa
2. biskvit: 4 bjelanjka, 10 dag šećera, 2 žlice brašna, pola praška za pecivo i 10 dag čokolade (naribane ili u prahu)
3. biskvit: 4 bjelanjka, 10 dag šećera, 2 žlice brašna, pola praška za pecivo i 10 dag mljevenih lješnjaka
KREMA
12 žumanjaka, 20 dag šećera, 4 pudinga od vanilije izmutiti te skuhati u 1,2 litri mlijeka.
U hladnu kremu dodati 30 dag margarina, izmutiti i podijeliti kremu na 3 dijela.
1. dio: 6-7 čokoladica Bananko nasjeckati na veće kockice i pomiješati sa skuhanom kremom
2. dio: 20 dag otopljene čokolade pomiješati s kremom
3. dio: 10 dag mljevenih lješnjaka pomiješati s kremom (odvojiti malo više kreme... zašto? ... piše u nastavku... )
SLAGANJE
1. biskvit – 1. fil
2. biskvit – 2. fil
3. biskvit – 3. fil
Tortu gore i okolo namazati kremom od lješnjaka i poprskati otopljenom čokoladom.
Postavit ću i sliku posljednje koju sam napravila...
Obožavam i KINDER TORTU, ali nemam recept u pc-u...
Ustvari... Volim sve torte... Kad je riječ o tortama i kolačima - nisam izbirljiva. Ali ove dvije najviše...
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
ma bre tortu sa piskotama i keks tortu te 2 samo bi to jeo ....
|
|
|
|
|
|
draganafan Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392
|
|
Najviše volim Shwacvarld tortu i Hasinu tortu
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
reforma rules
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Pijesak tortu
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|