:: |
Autor |
Poruka |
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
E ovako, valjda sam dobro postavio topik ... zanima me sledece... ko se seca igrice stronghold ili sl. Dali neko moze da preporuci neku dobru igricu za igranje po mogucnosti da bude strategija i da ne zahteva sada neki nabudzen komp. Hvala unapred. Pozdrav Aleksandar
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Pa sad' ako hoces tipa stronghold, mozes igrati Stronghold Crusader.. Moja preporuka za igru te tematike je Age of empires..
Ali po meni najbolja strategija ikad je Rome: total war, nije bas slicna Stronghold-u, ali kako su je ljudi sa casopisa "Svet komjutera" opisali: "Tehnološko dostignuće koje niko do sada nije ovako uspešno ostvario i prezentovao"... Strateska je u pravom smislu te rijeci, potpuno realna, a grafika je odlicna... Ima mnogo verzija TW-a, ali po meni je Rome total war iako je medju najstarijim i najbolja je... Sve preporuke za RTW...
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
|
|
E hvala, videcu sta cu, imam jos jedan problem moram uzeti graficku neku drugu pa tek onda ove igrice, mada ova nije nesto nabudzena RTW ali opet svejedno je kad tad moram menjati pa onda mozda bolje sada.
Ja mislim da u toj igrici RTW se dobija vojska sa kojom ti onda upravljas i napadas kako oces, ali meni treba ko stategija neka da ti pravis vojsku razvijas se i ta sra**a... mozda gresim za ovo RTW ali ja sam tako cuo i video a sad ko zna, jel znas ti tacno kako to funkcionise? ty
|
|
|
|
|
prijedor 2007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2006 Poruke: 5
|
|
ALA pa ko se ne sjeca Strongholda. I dan danas ga igram. I obicni i Crusader naravno. Ako oces neku strategiju onda moras probati (a sigurno jesi) Rise of Nations i Age of Empires. Igru koju ti ja takodje preporucujem je Hearts of Iron. Malo je komplikovanije za igranje ali je igra vjerodostojna istorijskim podacima. Tematika je WWII. Imas cijeli svijet, mozes uzeti bilo koju naciju pa cak i Jugoslaviju. Koju god strategiju da izaberes neces se pokajati.......
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
^^ To je kad' igras online, a mozes igrati bitku bzvz., ali to je glupo... A sto se tice bitke, ono sto RTW cini potpuno strateskim i realnim (mnogo vise u odnosu na Strongold, Age itd.) je sto sa istom armijom mozes postici 2 potpuno razlicita uspjeha... Probaj, sigurno se neces pokajati..
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
|
|
prijedor 2007 je napisao/la sledeće: | ALA pa ko se ne sjeca Strongholda. I dan danas ga igram. I obicni i Crusader naravno. Ako oces neku strategiju onda moras probati (a sigurno jesi) Rise of Nations i Age of Empires. Igru koju ti ja takodje preporucujem je Hearts of Iron. Malo je komplikovanije za igranje ali je igra vjerodostojna istorijskim podacima. Tematika je WWII. Imas cijeli svijet, mozes uzeti bilo koju naciju pa cak i Jugoslaviju. Koju god strategiju da izaberes neces se pokajati....... |
Znam te prve 2 igrice, igrao sam i vrh su stvarno, a za ovu 3cu neznam, probacu je cim dodjem malo do vremena , ako znas link ka igrici bilo bi extra. Hvala
@ shomy-delija ty na savetu, ali nevolim igricu ako nema ono da se razvijes pa napadas blabla sigurno znas na sta mislim, videcu jos, moram naci neku dobru igricu malo da se zabavljam
|
|
|
|
|
prijedor 2007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2006 Poruke: 5
|
|
pokusacu ti naci pa poslati... jel meni neko moze objasniti kako se salju poruke... jes malo offtopic al me interesuje
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
|
|
prijedor 2007 je napisao/la sledeće: | pokusacu ti naci pa poslati... jel meni neko moze objasniti kako se salju poruke... jes malo offtopic al me interesuje |
Pa imas npr ispod mog potpisa ti pise PM i jos drugih opcija... Pm (private message) ... tamo kliknes a dalje ces se snaci...
Hvala
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|