www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pitanje ?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 1:13 pm    Naslov poruke: Pitanje ? Na vrh strane Na dno strane

E ovako, valjda sam dobro postavio topik ... zanima me sledece... ko se seca igrice stronghold ili sl. Dali neko moze da preporuci neku dobru igricu za igranje po mogucnosti da bude strategija i da ne zahteva sada neki nabudzen komp. Hvala unapred. Pozdrav Aleksandar

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad' ako hoces tipa stronghold, mozes igrati Stronghold Crusader.. Smile Moja preporuka za igru te tematike je Age of empires.. Very Happy

Ali po meni najbolja strategija ikad je Rome: total war, nije bas slicna Stronghold-u, ali kako su je ljudi sa casopisa "Svet komjutera" opisali: "Tehnološko dostignuće koje niko do sada nije ovako uspešno ostvario i prezentovao"... Strateska je u pravom smislu te rijeci, potpuno realna, a grafika je odlicna... Ima mnogo verzija TW-a, ali po meni je Rome total war iako je medju najstarijim i najbolja je... Sve preporuke za RTW... Wink Very Happy

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E hvala, videcu sta cu, imam jos jedan problem moram uzeti graficku neku drugu pa tek onda ove igrice, mada ova nije nesto nabudzena RTW ali opet svejedno je kad tad moram menjati pa onda mozda bolje sada. Mr. Green

Ja mislim da u toj igrici RTW se dobija vojska sa kojom ti onda upravljas i napadas kako oces, ali meni treba ko stategija neka da ti pravis vojsku razvijas se i ta sra**a... mozda gresim za ovo RTW ali ja sam tako cuo i video a sad ko zna, jel znas ti tacno kako to funkcionise? ty Very Happy

prijedor 2007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ALA pa ko se ne sjeca Strongholda. I dan danas ga igram. I obicni i Crusader naravno. Ako oces neku strategiju onda moras probati (a sigurno jesi) Rise of Nations i Age of Empires. Igru koju ti ja takodje preporucujem je Hearts of Iron. Malo je komplikovanije za igranje ali je igra vjerodostojna istorijskim podacima. Tematika je WWII. Imas cijeli svijet, mozes uzeti bilo koju naciju pa cak i Jugoslaviju. Koju god strategiju da izaberes neces se pokajati.......

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ To je kad' igras online, a mozes igrati bitku bzvz., ali to je glupo... Very Happy A sto se tice bitke, ono sto RTW cini potpuno strateskim i realnim (mnogo vise u odnosu na Strongold, Age itd.) je sto sa istom armijom mozes postici 2 potpuno razlicita uspjeha... Very Happy Probaj, sigurno se neces pokajati.. Wink

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 13, 2009 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prijedor 2007 je napisao/la sledeće:
ALA pa ko se ne sjeca Strongholda. I dan danas ga igram. I obicni i Crusader naravno. Ako oces neku strategiju onda moras probati (a sigurno jesi) Rise of Nations i Age of Empires. Igru koju ti ja takodje preporucujem je Hearts of Iron. Malo je komplikovanije za igranje ali je igra vjerodostojna istorijskim podacima. Tematika je WWII. Imas cijeli svijet, mozes uzeti bilo koju naciju pa cak i Jugoslaviju. Koju god strategiju da izaberes neces se pokajati.......

Znam te prve 2 igrice, igrao sam i vrh su stvarno, a za ovu 3cu neznam, probacu je cim dodjem malo do vremena , ako znas link ka igrici bilo bi extra. Hvala

@ shomy-delija ty na savetu, ali nevolim igricu ako nema ono da se razvijes pa napadas blabla sigurno znas na sta mislim, videcu jos, moram naci neku dobru igricu malo da se zabavljam Wink

prijedor 2007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pokusacu ti naci pa poslati... jel meni neko moze objasniti kako se salju poruke... jes malo offtopic al me interesuje

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prijedor 2007 je napisao/la sledeće:
pokusacu ti naci pa poslati... jel meni neko moze objasniti kako se salju poruke... jes malo offtopic al me interesuje

Pa imas npr ispod mog potpisa ti pise PM i jos drugih opcija... Pm (private message) ... tamo kliknes a dalje ces se snaci...

Hvala Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Pitanje ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon