www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

PES 2009-Ex Yugo Patch-POMOC
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
o g i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 5:08 pm    Naslov poruke: PES 2009-Ex Yugo Patch-POMOC Na vrh strane Na dno strane

E ovako ljudi imam pes 2009 i malo sam trazio po netu i vidim da postoji ExYugo PATCH ili Balkan liga

E mene zanima da li neko vec ima taj patch i kako se cini
I DA LI NEKO ZNA NEKI LINK GDJE MOZE DA SE SKINE POSTO MI SE CINI PRILICNO PRIMAMLJIVIM
Isao sam na neki sajt al tamo nekih 15 dijelova,15 linkova

UNAPRED HVALA
SVAKO KO MI POMOGNE VODIM GA NA PICEE,MOZDA I VECERU Laughing Laughing

POZDRAV

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sacekaj malo, ostavice neko koji komentar u vezi ovog posto ima ovih "fudbalera" koliko oces, ja se u to nerazumem Wink

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imas na pes-serbia.com sve... Wink

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shomy-delija je napisao/la sledeće:
Imas na pes-serbia.com sve... Wink

Evo ti jedan fudbaler ... reko sam ti brzo ce se oni javiti i objasniti ti Wink

o g i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok hvala ti
pokusacu da to sve zavrsim

DRUGAR MI RECE DA JE PRAVO TESKA INSTALACIJA

samo da ni ovde nema 15-ak linkova pa da moram nesumice da trazim ovo posebno,ono posebno

ipak hvala

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi trebalo da je toliko fajlova...

o g i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nzm brate
TREBA MI NEKO KO JE VEC INSTALIRAO PA DA MI KAZE LINK GDJE JE SKINUO I DA MI OBJASNI KAKO SE INSTALIRA

znaaaaa liii ikooooo??????????

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kol'ko ja znam, treba instalirati neki klasicni patch, da bi mogao ostale, a tu, kol'ko sam ja vidio, nije nista kompljikovano... Ali ja sam instalir'o samo Jelen super liga patch, a tu je instalacija bila: next, next, next, yes, finish.... Mr. Green Mr. Green

o g i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh

al Ex Yugo patch kazu da je tesko
ja nzm tako su mi rekli:))

a koji je taj klasicni patch i gdje da ga skinem????
a jel bez njega ne mogu ostale???????
zzopozz Very Happy Very Happy

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako se radi o patch-u ... onda koliko ja znam inst. je uvek next next next i to sto vec znas sigurno, ali ako je neki dodatak ili ne znam ni ja sta bi moglo da bude, onda ces mozda trebati kopirati u foldere i tako dalje... ne znam. Sacekaj mozda ce se neko javiti ko je resio to isto. Poz

o g i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nadam se i ja da ce se neko javiti vise
ma ima nekih hiljadu dodataka

jojjjjjjjjjjjjjjj

LJUDI POMOZITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Laughing

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa onda ces verovatno morati ono kupirati po folderima i to... ako ima toliko Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> PES 2009-Ex Yugo Patch-POMOC Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon