:: |
Autor |
Poruka |
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Kemija je moj život !
Kemičari se bave istraživačkim radom te primjenom prikupljenih činjenica i spoznaja o kemijskim spojevima. Kemičari su razvili izvanredno velik broj novih proizvoda, kao što su sintetička vlakna, boje, lijekovi, elektroničke komponente i slično, kao i procese koji štede energiju i smanjuju onečišćenje okoliša , a istraživanja kemije živih organizama donijela su unapređenja na području medicine, poljoprivrede te u proizvodnji hrane.
U biti sve oko nas je kemija.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Ne volim je ali je imam u malom prstu jer imam dobru profesorku..
|
|
|
quba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Nov 2007 Poruke: 2
|
|
Hemija je super nauka! Volim je, idem u HxPxTxŠx, treća sam godina i u 1 sam imao Opštu i neorgansku, iz koje sam imao 5 i išao na takmičenje, u 2 sam imao Analitičku i Organsku, iz kojih sam naravno, imao 5-ice, a Organska mi je bila omiljena i sad je, mnogo toga možeš da otkriješ i saznaš, ali ona je, takođe, jedna od najtežih hemija, pošto se skoro ceo ljudski, biljni i životinjski svet sastoji od organskih materija koje Organska hemija proučava!!! Hemija mi se bruka sviđa, ali sebe ne vidim u toj profesiji, ni kao nekog Hemijskog inžinjera, ni kao Profesora...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nikad je nisam volela
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
cheggy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2008 Poruke: 1
|
|
Hemija je ekstra stvar! Ako samo postoji mogucnost da se njom i bavi prakticno nakon skolovanja (u privredi, ne u obrazovanju) - svakom ko je voli bih preporucio da se njom pozabavi!
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | nikad je nisam volela |
Ko da sam ja rekla
|
|
|
|
|
|
Djole 555 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Jan 2009 Poruke: 20
|
|
Uzas....ima i boljih predmeta, kao sto je engleski.....
|
|
|
|
|
|
Bojan_Bjelic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2009 Poruke: 1
|
|
Obožavam Hemiju...
To je najzanimljivi predmet uz fiziku i biologiju...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|