:: |
Autor |
Poruka |
nstefan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Okt 2008 Poruke: 1

|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Pa ako si vec lupio reklamu onda je dovrsi barem, objasni ljudima o kojoj se igrici radi jer smem da se kladim da pola njih nezna, ali nema veze... videcemo se preko nisana ... Poz
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
vidi mu se ispod texta informacije o serverima vidis i cuveni znak c.s-a a vide se i mape
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
Dzaba ti meni objasnjavas to, ja tu igricu igram 9 godina ... tako da znam sve to, ali drugi mozda nebi znali ... nema veze bilo kako bilo
|
|
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Pa ako neko 'oce CW, onda zna koja je igra, a ako nece i ne mora da zna...
|
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
pa dobro cw moze da znaci i za druge online igre 9 godina pa dobro ja isto igram tako od 2004 igram na netu a 5 u igraonici sa drustvom
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
rema10 je napisao/la sledeće: | pa dobro cw moze da znaci i za druge online igre 9 godina pa dobro ja isto igram tako od 2004 igram na netu a 5 u igraonici sa drustvom  |
Mozda te i znam sa nekog servera, ako imas koji klan daj cimni me ovde ili putem msn-a (isti je kao i e-mail) pa da opalimo koji
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|