:: |
Autor |
Poruka |
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Slazem se da covek nikada ne nauci sve, a narocito da su odnosi sa drugim ljudima uvek razliciti. Ali postoji jedna i jedinstvena stvar APSOLUTNO NEOPHODNA za ostvarivanje bilo kakvog nenasilnog odnosa, a to je SAMOPOSTOVANJE. Kad toga nema, nema nicega...
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Tesko pitanje...
Mozda navika, strah od samoce... ne znam tacno, jer nikad nisam bio u takvoj situaciji! Ja sam uvek onoliko pokusao da odrzim vezu dok sam video da ima smisla da se borim. Cim imam osecaj da je sve uzalud, sam na vreme prekinuo vezu da nebi bilo neko grdjenje ili samo jos svadje, jer to meni nije potrebno. I iz navike nebi voleo da budem sa nekom curom, jer kad tad ce se nesto desiti sto ce nju ili mene povrediti, a to ne zelim ni u kojem slucaju....
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Uh...ostajem neko vreme dok se ne uverim da se ama bas nista nece promeniti, e onda je gotovo.Nekako pruzim zadnju sansu.Ipak ta osoba mi znaci,ali kad izgubimo...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
zekicm13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 14
|
|
Pa verovatno ostajem jer se nadam da ce opet biti kao u pocetku ili da ce se sve promeniti na jos bolje...u svakom slucaju mislim da za takve stvari treba vise vremena i strpljenja...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ostajem zato sto se i dalje nadam...zato sto sam navikla da veslam i ppatim..i samoj sebi licim na mazohistu pa ipak tu sam..ne idem nigde..i sto vise boli ja se sve vise nadam.....jer se plasim onoga sta ako..plasim se sutrasnjice ..svoje i tudjih reakcija..plasim se samoce i zivota bez ljubavi..plasim se same sebe....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
coka657 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 114 Mesto: Geteborg
|
|
Desilo se i meni da ostanem............Volis osobu, nada se da ce biti bolje, mislis da nedajes dovoljno od sebe ..........mislis da ni sa nekom drugom osobom nece biti bolje, plasis se samoce, navikao si na osobu...........itd,itd..........dok jednog dana neshvatis da ti zivot prolazi bezveze i da si sam iako nisi sam...............
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i onda..kada shvatis da je zivot prosao..ostajes jer si svestan da vise nemas sta izgubiti.....da je sve vec odavno izgubljeno...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rua Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 128
|
|
Moja pinkie,nikad nije sve izgubljeno i nikad nije kasno za novi pocetak,nesto novo i bolje.Uvijek postoji nada,postoji novo jutro u kojem mozes odluciti biti svoja,raditi sto zelis i zivjeti punim plucima.
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
..probala jesam jednom da uprkos svemu ostanem..i uspela do pola..on je otisao..bilo je mucno,al reklo bi se i poucno sto da ne!
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Uh!!!! Ostajala sam,uprokos svemu,milion puta....valjda da ne bih ostala sama,valjda sam mislila da je trenutno loshe.....
Sada se nadam da sam dovoljno naucila da ne dozvolim da mi se to ponovi!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
ostajem jer se nadam da ce opet biti kao u pocetku ili da ce se sve promeniti na bolje...
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
ostajem jer se nadam boljem..... ali to ipak ostaje samo pusta nada...
ostajem jer nemam snage da odem....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|