www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pitanje u vezi Domene tj.uzmanje Domene cijena
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
admch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 100

Datum registracije: 15 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 3:19 pm    Naslov poruke: Pitanje u vezi Domene tj.uzmanje Domene cijena Na vrh strane Na dno strane

Ovako imam pitanje ako sad ja zelim da sebi Reg. Domenu jednu ili vise

Imam bi pitanje u vezi Cena,i Mail

mojeime.at = 49 €
mojeime.ch = 99 €
mojeime.org = 12€
mojeime.de = 1€ !! 1 € !! ?
mojeime.com = 12€
Ako sam razumeo ove se Cene podrazumevaju za 1.Godinu dana

I zasto su takve Cijene za .com platim 12 € a za .ch platim 99 € to je velika razlika Rolling Eyes

Ili su te Cijene do Stranice gdje Reg. ?

Ovo sam uzeo Cijene sa Stranice
Code:
united-domains.de

Takode da upitam dali ako ja Registrujem neku domenu nebitno .com/.net/.ch/.org dobijem i uz nekoliko E-Mail Accounata Tj. ime@mojeime.com/net/ch/org

Dali neko zna gdje se mogu Reg. Domene tipa .rs/.ba/.hr

Hvala Smile

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Registracija samog domena znachi bukvalno da ti dobijas samo adresu. Potreban ti je server ili hosting na koji ce ta adresa da pokazuje. Od tog servera/hostinga zavisi hoces li ti imati e-mail adrese, web server, ftp server itd....

Da to priblizim malo svakodnevnom jeziku. Domen je adresa sa kucnim brojem a ako ti nemas stan ili kucu ... adresa ti ne znachi nista Smile

Dakle prvo moras imati neki prostor, da li hosting ili dedicated server, pa tek onda domen odnosno adresu jer ce ti nakon registracije domena traziti ns servere koji treba da ukazuju na tvoj hosting/dedicated.

Zasto su cene takve .... veruj mi da nikada nisam saznao - niti me je interesovalo Smile Kad sam uzimao za sebe i .com mi je savrseno odgovarao (mada je chini mi se .info najjeftiniji) a kada uzimam za nekog ko je naruchio sajt - dam mu da bira pa shta mu se vishe svidi Smile

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 26, 2009 7:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^A i hosting se placa, osim ako ne uzimas neki besplatan, a to ti ne preporucujem...

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 15, 2009 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shomy-delija je napisao/la sledeće:
^A i hosting se placa, osim ako ne uzimas neki besplatan, a to ti ne preporucujem...

Ako je besplatan dodje neki lik i srusi ga nabrzinu i nema vise pomoci, zato bolje plati ako oces nesto kvalitetno. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Pitanje u vezi Domene tj.uzmanje Domene cijena Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon