:: |
Autor |
Poruka |
o g i Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 21
|
|
ma ono samo iskoci ja kliknem ok i nista vise,nestane
uopste se kasnje vise ne pojavljuje
samo mi se tad pojavljuje
doduse tu ima puno koraka i nzm dal to da radim
ajde skinucu taj program i instalirati pa ako mogne dobro je a ako ne jbg
ne bih ja sve otpocetka
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ok, ti pokušaj, i srećno
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
TheLaki12 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Avg 2009 Poruke: 2
|
|
MOLIM ZA POMOĆ!!!
za razliku od člana koji je uspeo da reši problem, ja nisam ... molim Vas za pomoć!!! znam osnovno ali izgleda da to nije dovoljno!!!
A disk ... ja to nisam dobio kad sam kupio računar!!!
Ja sam slučajno izbrisao ATI ... išao sam i na sajt
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
ali tamo ne mogu da pronađem moju graf. karticu koja je HD 3450 ...
Probao sam i ovaj univerzalni ali ne funkcioniše!!!
Unapred hvala!!!
|
|
|
|
|
|
SASHKO88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 20
Datum registracije: 29 Jun 2011 Poruke: 30
|
|
Eto i ja imam problema sa svojom grafičkom. Kad sam kupio komp je pisalo da je kartica od 512mb, medjutim kada instaliram neku novu igricu meni pise da je kartica od 128. A i nema neki moć jer neke srednje jake igrice igram na ''low''. To je sto se stare kartice tiče. Ona je sad nebitna.
Meni treba savet za kupovinu nove kartice. Narucio sam već Gigabyte nVidia GeForce GTS 430, 1 GB, PCI-E (GV-N430OC-1GL)...
Ali sam tek danas saznao da mora biti ''iste serije''. Naime,moja RAM memorija je DDR2,pa pretpostavljam da je i grafička DDR2. A ova koju sam već naručio je GDDR3... sad me zanima da li će mi koristiti ova koju sam kupio i da li smem da je ugradim u komp ili da bolje dam oglas da je prodajem dok je još nisam ni odpakovao???
Još da dodam da je trenutna kartica Radeonova x1550 Series.
Molim vas pomozite ako znate
Unapred zahvalan
|
_________________ ¸Opasna bolest zahteva gorke lekove |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Nema grafička veze sa RAM memorijom, gledaj da li ta kartica može na tvoju matičnu ploču, i ako da, radiće to ok
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
kazes da nema veze ako je jedna gddr3 a ova druga verovatno samo ddr2(Radeon x1550)?
i da necu unistiti neki deo ako je stavim gore?
ja cu je svejedno kupiti ali da li smem da je stavim ili bolje da ne rizikujem...
Hvala za pomoć
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Da, tako je ti možeš imati ddr3 grafičku i ddr2 memoriju, nema to veze. To su dva različita interfejsa. Nećeš ništa uništiti, ne boj se
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti puno. Dobicu je za par dana pa ću probati i obavestiti te o stanju.
Inace,slikao sam trenutnu grafiču i nema nikakve sličnosti sa pravom radeon x1550. Jel bi mogla da mi posaljes mail pa da ti slike pošaljem da viidiš?(jer ovde nemam ovlašćenja da postavljam slike)
Nije mi jasno kako mogu da budu tako pokvareni ljudi. Ako sam platio lepo platio,neka mi da ono sto sam platio a ne neke tamo Š delove!
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Najjednostavnije je da pogledaš u Device Manager šta ti piše pod Display Adapters... tu ti piše koju grafu imaš.
|
|
|
|
|
|
|
|
to sam već proveravao... svuda piše radeon x1550.
nasao sam i na netu onakvu kakvu imam
evo http://www.pcplanetsystems.com/abc/images/big/HIS-1550LP_LG.gif
ipak sam se odlucio da kupim nvidia gt520.
daj mi samo reci koliko uticaja imaju mhz kod RAM-a. želim da kupim 2x2gb. naisao sam na jedne kingstonove od 2gb sa 1066mhz. jel dosta utice ako je od 1066Mhz ili 800Mhz???
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Pa... što više MHz to će biti brže, pogotovo ako igraš zahtevne igrice npr. Samo je potrebno da proveriš da li tvoja matična ploča podržava toliko MHz
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehe,blago meni... jos kad bih znao kako da proverim a i koja je moja ploca...
jel postoji mogucnost da se pogleda negde u sistemu da ne otvaram kućište kompa?
|
|
|
|
|
|