:: |
Autor |
Poruka |
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Gledao ko? Serija se emitovala na B92, sve do veceras u 20:00. Ali veceras je nije bilo . Ja inace nisam preterani ljubitelj SF filmova i serija, ali ova je bila odlicna.
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Jedna od boljih sf serija...ako ne i najbolja...steta sto se ne prikazuje vise
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Pa jako je malo epizoda i snimljeno, mrzi me sad da trazim tacno koliko. Ja sam se samo smorila sto su je skroz nesto iseckali, prvo su menjali termin emitovanja, pa su onda, cini mi se, dva puta pustali sve od pocetka, tako da u jednom trenutku uopste nisam znala dokle su stigli i kraj sam nesto slabo gledala. Nadam se da ce otkupiti i sledecu sezonu ( a ja jos i nisam neki veliki ljubitelj SF serija, ali ova mi je bila bas super)
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Sad je snimljena treca sezona...jedva cekam da otkupe sve do sada snimljeno
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Zao sto se sve zavrsilo na 4 sezoni... poslednje serije su bile prebrze i nisu sve pokazali sto sam ocekivao
Barem da su snimili film
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|