:: |
Autor |
Poruka |
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Nedavno je poceo da se prikazuje, rimejk kultne serije iz osamdesetih godina pod nazivom "Galaktika" ("Battlestar Galactica"). Citao sam da je vladalo veliko podozrenje kako medju fanovima, tako i medju glumcima nekadasnje serije, ali je ono nakon prikazivanja pilot epizode (kod nas je prikazana iz dva dela) potpuno nestalo, a zamenilo ga je odusevljenje. U ovoj prici, ljudska rasa zivi na dvanaest planeta - kolonija negde u svemiru. Nakon napada od strane Cajlonaca - androida koje su stvorili ljudi, a koji su izmakli kontroli, kolonije bivaju razorene a ljudska rasa desetkovana. Preziveli se okupljaju i pod vodjstvom kapetana poslednjeg preostalog bojnog broda "Galaktike" pokusavaju da pronadju mitsku trinaestu koloniju (rec je o planeti Zemlji), odupiruci se stalnim napadima neprijatelja.
|
Poslednja prepravka: Rakelly on Sub Maj 06, 2006 3:26 am; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
|
|
Nazalost, iako sam u nekoliko casopisa, koji se izmedju ostalog bave i najavom tv programa, procitao da ce RTS prikazivati tv seriju "Galaktika", sve je ostalo samo na pilot epizodi, prikazanoj iz dva dela, u ukupnom trajanju od 3 sata, emitovanoj kao da je u pitanju film. Nastavak prikazivanja nije usledio, iako se radnja, prikazana u pilot epizodi ne zavrsava, vec nagovestava dalja zbivanja. Zao mi je sto su gledaoci ostali uskraceni za jednu interensantnu seriju, narocito oni koji vole ovaj zanr, a nisu bili u mogucnosti da prate originalnu verziju iz osamdesetih godina proslog veka, posebno zbog toga sto je nova verzija poboljsana (novi specijalni efekti, preradjena prica sa neocekivanim obrtima.....).
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
|
|
Nova verzija serije "Battlestar Galactica", prikazuje se od 11.oktobra 2006 godine, sredom uvece, na HRT-2
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Najbolji serijal u tom zanru... sve serije i filmove sam odgledao.... Kraj je Odlican VRH
ali sam mislio da ce se tako zavrsiti jos iz pocetka... zbog recenice
All this has happened before and it will happen again
Sad cekam opet da pogledam poslednji film sto ce izaci krajem leta valjda
PS... Pre neku nedelju sam gledao film(pilotnu seriju... jos ne znam dal ce ga produziti) zove se "Caprica".... bio sam odusevljen.... pokazali su kako je stvoren prvi Sajlon mnogo dobro snimljeno
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|