www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Galaktika
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 1:09 am    Naslov poruke: Galaktika Na vrh strane Na dno strane

Nedavno je poceo da se prikazuje, rimejk kultne serije iz osamdesetih godina pod nazivom "Galaktika" ("Battlestar Galactica"). Citao sam da je vladalo veliko podozrenje kako medju fanovima, tako i medju glumcima nekadasnje serije, ali je ono nakon prikazivanja pilot epizode (kod nas je prikazana iz dva dela) potpuno nestalo, a zamenilo ga je odusevljenje. U ovoj prici, ljudska rasa zivi na dvanaest planeta - kolonija negde u svemiru. Nakon napada od strane Cajlonaca - androida koje su stvorili ljudi, a koji su izmakli kontroli, kolonije bivaju razorene a ljudska rasa desetkovana. Preziveli se okupljaju i pod vodjstvom kapetana poslednjeg preostalog bojnog broda "Galaktike" pokusavaju da pronadju mitsku trinaestu koloniju (rec je o planeti Zemlji), odupiruci se stalnim napadima neprijatelja.

Poslednja prepravka: Rakelly on Sub Maj 06, 2006 3:26 am; ukupno izmenjena 3 puta

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 1:47 am    Naslov poruke: Galaktika - dodatak Na vrh strane Na dno strane

Nazalost, iako sam u nekoliko casopisa, koji se izmedju ostalog bave i najavom tv programa, procitao da ce RTS prikazivati tv seriju "Galaktika", sve je ostalo samo na pilot epizodi, prikazanoj iz dva dela, u ukupnom trajanju od 3 sata, emitovanoj kao da je u pitanju film. Nastavak prikazivanja nije usledio, iako se radnja, prikazana u pilot epizodi ne zavrsava, vec nagovestava dalja zbivanja. Zao mi je sto su gledaoci ostali uskraceni za jednu interensantnu seriju, narocito oni koji vole ovaj zanr, a nisu bili u mogucnosti da prate originalnu verziju iz osamdesetih godina proslog veka, posebno zbog toga sto je nova verzija poboljsana (novi specijalni efekti, preradjena prica sa neocekivanim obrtima.....).

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 12, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Galactica - novo Na vrh strane Na dno strane

Nova verzija serije "Battlestar Galactica", prikazuje se od 11.oktobra 2006 godine, sredom uvece, na HRT-2

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolji serijal u tom zanru... sve serije i filmove sam odgledao.... Kraj je Odlican VRH Exclamation

ali sam mislio da ce se tako zavrsiti jos iz pocetka... zbog recenice

Exclamation All this has happened before and it will happen again Exclamation

Sad cekam opet da pogledam poslednji film sto ce izaci krajem leta valjda Rolling Eyes Laughing Laughing

PS... Pre neku nedelju sam gledao film(pilotnu seriju... jos ne znam dal ce ga produziti) zove se "Caprica".... bio sam odusevljen.... pokazali su kako je stvoren prvi Sajlon Laughing mnogo dobro snimljeno Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Galaktika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon