www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Blede li vasa prijateljstva?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 28, 2008 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prava prijateljstva ne blede. Iako sam puno daleko od njih, iako je proslo mnogo godina, iako smo se sto kazu promenuli, borimo se za zivot, svako svoju muku muci, ipak odrzavamo kontakt i kada se cujemo sve nas muke i problemi prodju.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 13, 2008 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, ja se sa svojim društvom redovno čujem i tako održavamo kontakt. Za sad se nadam da će tako biti u dalje jer ne želim da lepe stvari izblede. Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 13, 2008 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto postoje pozivi, sms-ovi, e-mail poruke...moja prijateljstva ne blede...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 3:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
Prava prijateljstva ne blede. Iako sam puno daleko od njih, iako je proslo mnogo godina, iako smo se sto kazu promenuli, borimo se za zivot, svako svoju muku muci, ipak odrzavamo kontakt i kada se cujemo sve nas muke i problemi prodju.

tako je, prava prijateljstva nikad ne blede.

Twix
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: Johannesburg

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dan danas me prijatelji zivkaju, a i ja njih Smile
Pitaju kako su slonovi i slicno, a ja ih pitam kako je politika i slicno Smile Smile

Svako mesto svoje brige ima Very Happy

Dempsey
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jan 2008

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prava prijateljstva ostanu zauvek, ona druga izblede. Samo je malo tuzno sto ne mozes zvrcnuti i aj na trac u kafeteriji. Al ja kazem cekaj, da postavim kavu i tako to ...

*** carmen ***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2008
Mesto: u zemlji nedodjiji ;)

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Priajteljstva ne blede, nikada. Ja imam jako malo prijatelja ali oni su pravi! Asvi ostali su drugari. To moze i da izbledi i da nestane, ali za tim se onda ne zali

G.Casanova

nino141
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Jan 2005

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 23, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja verujem da pravi friendci, prijatelji drugovi ce uvek biti tu... Jedina stvar koja bi mogla da nas udalji smo licno mi...

Jer nebitno dal se vidimo jednom godisnje, druzimo dva dana u godini, uvek smo u kontaktu, hvala telefonu, sms-ovima, maijlovima koji smo mnogo unapredili tu komunikativnost... Ranije su se slala pisma, sad je pocela nova era....

A inace to sto bledi jesu poznanstva, al to nikome ne zameram, zelim svima mnogo srece i ljubavi..

Al moji drugovi i drugarice, tih koji se broje u saci, su moja druga porodica, ta koja se bira... Koja zna ko sam, gde sam, skim sam i kako disem

akica77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Maj 2008

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 22, 2008 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne blijede . Cak se tokom godine i ne cujem toliko sa njima , ali cim se sretnemo, jedan dan nam bude neobicno , a onda nastavimo kao da se nikad nismo ni rastajali .
Oni me znaju i za njima najvise patim . Ovdje sam stekla stvarno divne i iskrene prijatelje , ali njima ipak trebas objasnjavati neke stvari dok ti staro drustvo sve cita sa lica ... To je ipak nezamjenjivo

beyondmyself
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Sep 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 21, 2008 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, cak su se ucvrstila. nedostaju mi ponekad, ali prorade kamerice, mikrofoni, odigramo on-line ne ljuti se covece Mr. Green i popuni se ta rupica Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 08, 2009 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Blede naravno Sad

Imam mnogo prijatelja izvan grada,koje sam upoznala na faxu a koji nisu iz mog kraja i to mnogo dalje.. Al ebiga,odražavamo ga nekako Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Blede li vasa prijateljstva? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon