:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
nigdje ne mogu nac Resistance D ~ Airwalker ima li je netko?
znam da je na ovoj kompilaciji iz 1994. Harthouse Compilation Chapter 3 - Axis Of Vision
molim modove da mi ne premjeste post u poison trazi jer ovi elektroclanovi tamo ne zalaze
poison000@gmail.com
|
|
 |
MeSCaLiNe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jun 2007 Poruke: 6

|
|
Molim Vas ko Boga,Jel mozete da mi pomognete.Ceo Internet sam *ja mislim* pretrazio da bih nasao neki Link za download psy-trance muzike ili jos bolje njihovih nastupa !!
Platicu vam ako mi pomognete.
PS Naravno,treba mi link za download koji se NE placa[B][/B]
|
_________________ So Common Now , Lets so Take Some MeSCaLiNe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
MeSCaLiNe je napisao/la sledeće: |
Molim Vas ko Boga,Jel mozete da mi pomognete.Ceo Internet sam *ja mislim* pretrazio da bih nasao neki Link za download psy-trance muzike ili jos bolje njihovih nastupa !!
Platicu vam ako mi pomognete.
PS Naravno,treba mi link za download koji se NE placa |
Sto ovdje naravno neces dobiti jer je zabranjeno postavljanje bilo kakvih linkova....
Medjutim, ako se javis na podforum Trazim i fino ostavis svoju mail adresu mozda ti neko i posalje...
|
|
 |
Fedde_le_Spyder Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9 Mesto: Kraljevo

|
|
ljudi ae nek mi neko da house mjuzu koja se slusa po wasim krajevima...u kw smori bring the noice,watch out, i td :DDD
|
_________________ Fedde_le_Spyderr |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
@mescaline za to ti je najbolje koristit dc, s tim mozes skinut hrpe toga, od kad ga koristim ja uopce ne trazim vise nikakve stranice za download.ak ti budeu trebali hubovi javi pa cu ti dat neke liste
|
|
 |
AMCE-007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Sep 2008 Poruke: 20 Mesto: Novi Pazar

|
|
Slusacete i moje remixe... Videcete kakav cu DJ da budem...Ako Bog DA
|
_________________ Amel Amce Muminovic Mister DeeJay |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|