:: |
Autor |
Poruka |
harleyy1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 10
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Za neke je auto sredstvo sa koje mozes ici od A do B. Za druge opet je neka vrsta umetnost.
Sta je auto za tebe? |
potrba
|
|
|
|
|
|
tamarish Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD
|
|
Za mene je moj auto najlepsi auto na svetu i volim ga puno.Svaki put kad sedenem u njega najsrecnija sam na svetu i za mene je voznja uzivanje. zato sam i uzela dobar auto jer verovatno u nekom slabijem taj osacaj bi nestao posle mesec dana i to bi mi bilo prevozno sredstvo od tacke a do tacke b,ali ovako se vozim i kada nigde ne idem jer mi je to uzivanje!
|
_________________ People can take everything away from you,
But they can never take away your truth,
But question is........
can you handle mine? |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
tamarish je napisao/la sledeće: | Za mene je moj auto najlepsi auto na svetu i volim ga puno.Svaki put kad sedenem u njega najsrecnija sam na svetu i za mene je voznja uzivanje. zato sam i uzela dobar auto jer verovatno u nekom slabijem taj osacaj bi nestao posle mesec dana i to bi mi bilo prevozno sredstvo od tacke a do tacke b,ali ovako se vozim i kada nigde ne idem jer mi je to uzivanje! |
Koji auto vozis?
|
|
|
branko_zg_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 5
|
|
orgazam. volim svoj auto jer je fakat najjači, i kad odem do dućana s njime faca sam.
|
|
|
|
|
|
bojano Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 30
|
|
Jeste da je Yugic,al mi je SVE nebi vise mogao bez auta.
|
|
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Prije mi je puno vise znacio, sad znam da se moze ici i sa javnim prijevozom, silom prilika.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|