www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta vas je danas nasmejalo ?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 68, 69, 70  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu odoleti a da ne napišem Mr. Green Arrow "Kako zamišljate izgled drugih clanova Foruma?"
nemanja446 je napisao/la sledeće:
Škorpijica - plava, ozbiljna

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doktorica ----------> skoro sam 'pukla' kad sam ugledala kako joj po nogama rastu dlake duge između 5-10 cm. Shocked Shocked + što se nije umila... Rolling Eyes Smješkala sam se pred njom, ali kad sam izašla van - Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije baš šta, već ko. Nenad. Hvala mu na tome Wink

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel s komenatarom pušenja Razz Razz Razz Razz

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 20, 2009 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

".. Ali, to je poslednja stvar koju ti zelis sebi, zar ne?.. "
citat, u pogreshno vreme.. Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 23, 2009 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citajuci informator jednog fakulteta naletela sam na "informaciju" Mr. Green Arrow za rad u laboratoriji obavezna je zastitna odeca, a za nastavu u kabinetu potrebna je radna odeca Shocked Hmmmm zar su mislili da ce studenti dolaziti goli ako ne naglase da treba nesto ogrnuti pre izlaska iz kuce? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Eh, kakvi su informatori, studenti su odlicni Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 23, 2009 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da su me susjedi čuli kako se smijem gledajući epizodu serije "Lud, zbunjen, normalan" u kojoj je Izet odlučio naučiti engleski... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Faruk: Tko je pojeo punjene paprike???
Izet: Fuck me direct if I know! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
...
Izet: I know nothing about you feeling paprikaš! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Zatim Faruk naručuje "cheeseburger sa sirom". Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

I kasnije će Izet: How yes no ( kako da ne ). Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 24, 2009 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

taman malo poshto sam se probudio cujem ja neko ispod prozora govori "Biljo! Biljo! Biljana!".
Ja leshkarim u krevetu, ova riba se ne javlja, tek posle par minuta pocne i da zvizduce..
I onda uzme kamencic i baci o roletnu.. moju roletnu Laughing Laughing Laughing
Ustajem, dizem roletne: "Shta je?"
Ovaj momak totalno pogubljen: "Paa, ja... je l' tu Biljana?"
"Nije, sad' se skinula i otishla pod tush.. ocesh da je zovem, da pozuri?"
"Nenene, neka hvala.. "
"Shta da joj kazem, ko je trazio?"
"Nishta nemoj reci.. hvala ti.. "

.. Inace, Bilja zivi u zgradi pored... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Izvini Biljo Embarassed
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

klinka iz kraja
*One_and_Only*
<i>*One_and_Only*</i>

Datum registracije: 25 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 24, 2009 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked nisi waljda????????? juuuuuuu

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče:
- Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni.

A Mujo će na to:
- Dok Mujo dobija, Mujo igra! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 25, 2009 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izjavljivanje ljubavi od strane jedne zenske osobe Laughing Laughing kad sam se vec shokirala citajuci sta mi pise Mr. Green uvidela da meni pise rekla da je greska i da nije za mene Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing pa sad cu vecno da je zezam Mr. Green Mr. Green

Poslednja prepravka: anchi22 datum Čet Jun 25, 2009 8:42 pm; ukupno izmenjena 1 put

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 25, 2009 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anketa na FBu.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
"ajde da vidimo ko je najbolja riba u NS 93. god?! xD od njih par najlepsih.. " Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Samo sam prosledio drugu, uz posvetu i zatvorio tab Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 25, 2009 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prijateljica Laughing Laughing Laughing nasle se posle posla i otisle u shopping (pocele su letnje rasprodaje, snizenja a moja plava kartica je pozelenela od muke Laughing Laughing Laughing) izabrale garderobu otisle u kabine i tek cujem nju u susednoj kabini "Pa oni nisu normalni sta su smanjili ove brojeve Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Sta vas je danas nasmejalo ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 68, 69, 70  sledeća
Strana 69 od 70

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon