:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Malo me strah da se ne naljuti i misli da ga zezam...jer je i on ostao sav zbunjen
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Malo me strah da se ne naljuti i misli da ga zezam...jer je i on ostao sav zbunjen |
Ah ...a onda piši po forumu šta bi mogla napravit a šta ne, pa će ti samo prolazit vrime za k***, a nećeš postić ništa.
Bolje sad reagiraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa zamisli ti, neko te odbaci posle svega, a onda hoce da ti se vrati...pa nije ni on krpa
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Idealna ima pravo. Mi možemo da te posavetujemo, ali ti moraš da delaš. A potrebe da se čeka nema, dovoljno je vremena prošlo, sleglo se sve. Ljudi smo, grešimo, niko nije savršen - on je preterao, ti ishitreno reagovala, izbistrila si šta želiš, sad je vreme da porazgovarate o svemu, da olakšate sebi Očekujem da tvoj sledeći post bude 'izveštaj' po obavljenom razgovoru sa njim Srećno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
|
Ma kakav bre izvestaj, mota mi se po vidokrugu non stop (ja sam na poslu), ja krijem pogled, on krije pogled...sad je otisao na rucak pa sam se malo smirila...kad dodje dici ce mi se pritisak...eto to je to eto ti izvestaj
EDIT: evo ga...pritisak na 200!
|
|
|
|
|
|
|
|
Izvestaj: Zajedno smo!
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Naletices ti Mayche na svakakve situacije sa momcima, to je jos blago sto ti se je desilo .
Uglavnom ja nebih raskidala, to se svakom moze desiti.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Betty, ali sad je sve sredjeno... zajedno smo...pa cemo videti sta ce biti
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Izvestaj: Zajedno smo! |
Fala Bogu više. Pameno i staloženo sad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala idealna
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|