:: |
Autor |
Poruka |
PFC4ever! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2009 Poruke: 62
|
|
Da li je moguće da niko ne sluša AC/DC??Ne verujem
AC/DC (transkribuje se kao „ej-si-di-si“) je hard rok grupa koju su u Sidneju 1973. osnovala braća Angus i Malkom Jang. Grupa je do sada prodala preko 150 miliona albuma širom sveta i preko 68 miliona albuma samo u SAD [1] što je svrstava u red najuspešnijih rok grupa svih vremena. Album „Back in Black“ iz 1980. godine prodat je širom sveta u preko 42 miliona primeraka (21 milion samo u SAD)[2] i drugi je najprodavaniji album svih vremena te najbolje prodavani albume neke rok grupe.[3] Tokom njenog postojanja kroz grupu su prošla i dva pevača prepoznatljivih stilova: Bon Skot i Brajan Džonson. Zbog toga obožavaoci dele istorijat grupe na dva perioda: "period Bona Skota" (1974-80) i "period Brajana Džonsona" (1980-do danas).
Omiljene pesme su mi:Back In Black,Gone Shootin,Hells Bells,Highway To Hell,It`s A Long Way To The Top (If You Wanna Rock`N`Roll,Two`s Up,You Shook Me All Night Long....
P.S.Uskoro i koncert u Beogradu
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ako ne postoji tema o njima, ne mora da znaci da ih niko ne slusa.
Zamisli da se za svaki bend ili za svakog izvodjaca otvori po nova tema, pa nebi bilo kraja tome
Slusam ace dace
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
PFC4ever! je napisao/la sledeće: | Da li je moguće da niko ne sluša AC/DC??Ne verujem
|
Ne nije moguće ja ih slušam
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|