www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Napišite nešto O osobi iznad vas...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba iznad nije u životu pročitala niti jednu knjigu, samo je čula za "happy end" Crvenkapice... Razz Razz Razz Mr. Green

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing ahaha e da znas da stvarno nisam citao knjigu... gledao sam crtac Laughing Laughing

Osoba iznad smatra me glupim Laughing Laughing Razz

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba iznad nije glupa, dobro, možda mi se i činila takvom u početku Laughing , ali sad mi je jako draga. Embarassed Mr. Green Mr. Green Eto, iskreno. Razz

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba iznad il me opet provocira il je nesto drugo u pitanju Question Laughing Mr. Green Neutral Mr. Green Laughing Surprised Laughing dosta Mr. Green vazi jos jedan Laughing

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Netočno... Wink

Osoba iznad mene provocira ili se kladila s nekim da će me pokušati 'otopiti' pa mi piše... Confused Confused Evil or Very Mad Sad Zna već što... Confused Sad Neutral Neutral

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Netocno... nisam se kladio... nema sa kim... i ne bi Wink Razz nema svrhe... nisam kreten Laughing

Osoba iznad veruje valjda necemu sto kazem Razz Laughing

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Wink

Osoba iznad nije loša, kao što se također činila na početku... Laughing Laughing Laughing Razz Razz

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing haha to mi sve devojke kazu... ali cekaj docice druga faza Mr. Green Mr. Green

Osoba iznad je mnogo losija od ocekivanog Laughing Razz Razz Razz Mr. Green Mr. Green

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I to meni svi kažu, hehehehehe... Laughing Laughing Laughing Razz

Osoba iznad neće se igrati s mojim izgledom u 2. fazi Evil or Very Mad ---------> neće se igrati sa životom... Cccc... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 3:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

necu bem ti sekiricu Laughing Laughing Laughing

Osoba iznad ne moze spavati, jer se namuci dok zaspi Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba iznad je otisla da dremne malo pa da se vrati Mr. Green Mr. Green

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 16, 2009 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba iznad puno dimi na slici Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Napišite nešto O osobi iznad vas... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70  sledeća
Strana 68 od 70

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon