www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne mogu da otvorim youtube
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
Amel*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 05 Mar 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 12:48 am    Naslov poruke: Ne mogu da otvorim youtube Na vrh strane Na dno strane

Zdravo. Vec par dana konstantno imam ovaj problem da ne mogu da otvorim youtube. Pre je sasvim normalno otvarao a sad ne znam sto nece. Imam wireless internet od 256. Pitao sam jos jednog druga sto ima takodje bezicni i rekao je da ni on ne moze a drugi mogu (ovi sa adsl-om i kablovskim). Da li neko zna u cemu je problem? Da li moze biti da je 'pretrpan' pa mi sa owakwim internetom ne mozemo da ga otworimo?

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 3:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Youtube baguje neshto jako gadno vec 2-3 nedelje...
Nekome radi normalno, a nekome ili nikako ili uzasno...
Google neshto gadno petlja tu, samo niko nije siguran shta.
Chak su napravili i neke gadne izmene u fotmatu flv-a, tako da sami video fajlovi, kada se skinu, ne mogu da se otvore ili konvertuju...
Pitaj ***** shta se dogadja...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 3:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno takvi problemi budu do provider-a, a "nekim divnim cudom" skoro nikad' ne pogode one koji koriste Telekomov net. ^

Al' da, shto se zashtite fajlova tice ubacuju je mec jedno mesec dana minimum. ^
Opet, zbog zashtite autorskih prava.

The tears of a clown make the whole world laugh.

Amel*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nece nikako da otvori. Provalio sam bio par puta kako da udjem,slali su mi na chatu preko fb-a link za neku pesmu i onda bih mogao al sad nece ni to. Ja i taj drug imamo razlicite provajdere bezicnog i nece ni kod jednog.

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Alexns
Vidish, ja sam na telekomu, pa eto... Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

al' generalno, telekom ima najmanje problema s' tim, "mrtvim" route-ovima i sl. Wink

Hmm, aj' probaj da ukljucish neki proxy, cisto onako, probe radi. ^

Amel*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako se ukljucuje proxy?

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Alexns
Pokushavao sam svashta, i ponasha se svakako...
Bash im neshto ne shljaka kako treba.
Izlazio sam preko fakultetske mreze, pa se nije ponashalo kako treba.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A znam da ima svega.. Smile
Tako npr. meni nije htelo jedno vreme da pristupi sadrzaju koji se nalazi na pojedinim serverima, dok sam bez ikakvih problema mogao da gledam one koji nisu na tim..
Al' sto je najgore, a ja najbolje znam jer sam se xxx puta cimao oko slicnih stvari, niko nece da prihvati greshku, samo prebacuju na "one druge", provider-u da se zalish kazu "nije do njih", ovi bi pak rekli isto da kod njih sve savrsheno radi, da se proveri s' nekim 5im.. Laughing

Amel*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja instalirao operu i preko nje moze da otvara. Na mozili nece. Sta je u pitanju ostace izgleda tajna Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Ne mogu da otvorim youtube Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon