www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta vas je danas nasmejalo ?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 11, 2009 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Isto sto i Erillicu jos placem od smeha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 12, 2009 2:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drug koji je prokomentarisao moj pokret prstom preko nosa kao profesionalni narkomanski pokret Shocked pa ako vec nisi za boc boc, to ne znaci da nisi za smrk smrk, aludirajuci izmedju ostalog na moj strah od igle Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 12, 2009 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Deda Mraze, Deda Mraze, donesi nam extaze.. " Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

edit: i grupa na face-u - "** Nije mi zao sto me lazes,zao mi je sto mislis da ti verujem**"
Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 12, 2009 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Kolega jutros (morao je "dobrovoljno" Mr. Green da prisustvuje nekoj manifestaciji koju je nasa firma organizovala) pa je juce stajao celog dana Laughing Laughing Laughing i jutros kuka kako mi ljudi nismo rodjeni za sedenje celog dana, da se puno bolje osecao juce dok je stajao i nas troje u glas "Pa manifestacija je i danas idi pa stoj ponovo" Mr. Green Laughing a on "Ma neee nekaaa nek' malo drugi budu u toj zdravoj poziciji" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo me razljutio susjed na motoru s kojeg je skinuo auspuh i stvarao nevjerojatnu buku... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ali sam se smijala kad je bježao od policije (netko ih je zvao) koja je na kraju otišla u polje za njim... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Inače, s tim susjedima moji nisu dobri pa sam se tako slatko smijala... Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 13, 2009 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

telefonski razgovor - drug javlja da ce da pushta u jednom lokalu

"Aha.. i shta kazesh u ******* si?"
"Da"
u tom trenutku sam onako, "sebi u bradu rekao":
"Super, znam gde da ne idem veceras.. "
"A?"
"Maaa nishta, kazem lepo vreme napolju danas.. "
Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Zona Mrtvih".. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

mislim ne toliko sam film kol'ko nashi komentari.. Laughing Laughing Laughing
"On je odlucio da bude predan poslu zato shto mu je zena skliznula kad' je ulazila u voz i pala pod njega.. a?"
"Pa da, on je trebao da je kao vozi, al' nije mogao.. "
"Pa kakva je mutava kontam da bi pala pod kola.. "
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

i ono, Interpol dolazi u zagadjeno( Laughing Laughing Laughing Laughing ) Pancevo da preuzme zatvorenika, ne u BG.. Laughing Laughing Laughing A to da svi pricaju na engleskom (mislim, pokushavaju Laughing Laughing Laughing ) ne treba ni komentarisati.. Laughing Laughing Laughing Laughing

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tata i njegovo sviranje gitare..Hm stari rocker Laughing Laughing

zauvijek ces biti tu..

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 17, 2009 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo Arrow

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 18, 2009 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-"3 i 200? PA shta je to, nishta, uzecu."
-"Zapravo 3 i 360."
-"Kako sad' 360?"
-"Pa 5% posredniku"
-"Ti to mene zaj*bavash?"
-"Dobro ajde, 10%, shto mu doodjeeeee.. 3 i 520.. "
-"Je l' vidish ti ovo? Sad' je dosta, ceo dan me podj*bava, sad' cu da ga odrobijam.. "
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Napravio sam kviz na FBu, o sebi, kao fora da vidish "kol'ko te dobro drugi poznaju".. elem, dvoje ljudi je do sad' radilo kviz i oboje je na pitanje(koje sam postavio fore radi, cisto da vidim shta ce drugi da kazu Laughing Laughing Laughing Laughing ): "What part of my body is sexiest?" odgovorilo sa "butt".
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 19, 2009 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kratko i jasno - Brad Pitt Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Sta vas je danas nasmejalo ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70  sledeća
Strana 68 od 70

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon