Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Isto sto i Erillicu jos placem od smeha
Drug koji je prokomentarisao moj pokret prstom preko nosa kao profesionalni narkomanski pokret pa ako vec nisi za boc boc, to ne znaci da nisi za smrk smrk, aludirajuci izmedju ostalog na moj strah od igle
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
"Deda Mraze, Deda Mraze, donesi nam extaze.. "
edit: i grupa na face-u - "** Nije mi zao sto me lazes,zao mi je sto mislis da ti verujem**"
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Kolega jutros (morao je "dobrovoljno" da prisustvuje nekoj manifestaciji koju je nasa firma organizovala) pa je juce stajao celog dana i jutros kuka kako mi ljudi nismo rodjeni za sedenje celog dana, da se puno bolje osecao juce dok je stajao i nas troje u glas "Pa manifestacija je i danas idi pa stoj ponovo" a on "Ma neee nekaaa nek' malo drugi budu u toj zdravoj poziciji"
Prvo me razljutio susjed na motoru s kojeg je skinuo auspuh i stvarao nevjerojatnu buku... Ali sam se smijala kad je bježao od policije (netko ih je zvao) koja je na kraju otišla u polje za njim... Inače, s tim susjedima moji nisu dobri pa sam se tako slatko smijala...
telefonski razgovor - drug javlja da ce da pushta u jednom lokalu
"Aha.. i shta kazesh u ******* si?"
"Da"
u tom trenutku sam onako, "sebi u bradu rekao":
"Super, znam gde da ne idem veceras.. "
"A?"
"Maaa nishta, kazem lepo vreme napolju danas.. "
"Zona Mrtvih"..
mislim ne toliko sam film kol'ko nashi komentari..
"On je odlucio da bude predan poslu zato shto mu je zena skliznula kad' je ulazila u voz i pala pod njega.. a?"
"Pa da, on je trebao da je kao vozi, al' nije mogao.. "
"Pa kakva je mutava kontam da bi pala pod kola.. "
i ono, Interpol dolazi u zagadjeno( ) Pancevo da preuzme zatvorenika, ne u BG.. A to da svi pricaju na engleskom (mislim, pokushavaju ) ne treba ni komentarisati..
marijana23 <Usne boje vina>
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
Tata i njegovo sviranje gitare..Hm stari rocker
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
Ovo
-"3 i 200? PA shta je to, nishta, uzecu."
-"Zapravo 3 i 360."
-"Kako sad' 360?"
-"Pa 5% posredniku"
-"Ti to mene zaj*bavash?"
-"Dobro ajde, 10%, shto mu doodjeeeee.. 3 i 520.. "
-"Je l' vidish ti ovo? Sad' je dosta, ceo dan me podj*bava, sad' cu da ga odrobijam.. "
Napravio sam kviz na FBu, o sebi, kao fora da vidish "kol'ko te dobro drugi poznaju".. elem, dvoje ljudi je do sad' radilo kviz i oboje je na pitanje(koje sam postavio fore radi, cisto da vidim shta ce drugi da kazu ): "What part of my body is sexiest?" odgovorilo sa "butt".
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Kratko i jasno - Brad Pitt
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma