:: |
Autor |
Poruka |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Najbolji: Zdravko Čolić,Dino Merlin,Đorđe Balašević,Željko Joksimović,Željko Samardžić,Toše ,Vlado Georgijev,Goca Tržan,Jelena Tomašević,Marija Šerifović
Najgori:Jelena Karleuša,Ćana,Maya,Sandra(Afrika-bljak )Tina Ivanović,Baja,Đani
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
1Anakonda Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Mar 2008 Poruke: 29 Mesto: Novi Sad

|
|
Ima ih Mnogo ali po meni je Boban Piroman i moze se reci Nikola Burovac!!!
Zaboravio sam najbolje: Colic,Merlin,Ivan Kukolj Kuki,Saban,Jasar,Brena,Ceca,Dragana Mirkovic...
Cune,Vasilisa,Tozovac,Miroslav Ilic...
|
|
|
|
|
 |
asset Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2007 Poruke: 15

|
|
brena, dragana, ceca
mitar miric....
zdravko, tose, merlin, nemam pojma vise
najgore-tina ivanovic, olja karleusa, ana nikolic, goga!!! ima siguuuurno jos koja
|
|
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
"Osvježenje" mog prijašnjeg odgovora...
NAJBOLJI:
Zdravko Čolić
Toše Proeski
Dženan Lončarević
Dino Merlin
Željko Samardžić
Đorđe Balašević
Boban Rajović
Šako Polumenta
Al Dino
Neda Ukraden
...
NAJGORI:
Ceca
|
|
|
|
|
 |
n_i_k_o_l_a_90 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 17 Mesto: Zemun

|
|
ana kokic
najpristojnija, najbolje peva, najlepsa, najzgodnija, ima najbolje pesme, najskromnija, najhumanija i
jednom recju
najbolja
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
najbolji jednom i zauvik
Seka Aleksić
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pitanje je najbolji i najgori pevac/pevacica, molila bih clanove da se drze teme i odgovaraju na oba pitanja Hvala na razumevanju
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Ankica1105 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Maj 2007 Poruke: 64

|
|
Najbolji pjevac ....Saban Saulic......
Najbolja pjevacica .....Dragana Mirkovic
Najgori pjevac....ima ih puno ali eto Fazlija
Najgora pjevacica i njih ima puno .....Vesna Rivas, pa nadalje
|
|
|
|
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
Najjaci je Baja Mali Knindza, zato sto peva sve i svasta, posle njega Jasar, Dzej, Mile Kitic, Ceca kraljica, Dragana Mirkovic, Ana Nikolic, Saban Saulic, Zeljko Samardzic, Sinan Sakic.......a mrzim: Dinu Merlina, Djordja Balasevica, Acu Lukasa(Smrkas), Stoju, I veliku vecinu ovih novih.............. da Ona dva idiota(blizance) bi tukao us***om motkom
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
 |
Apolonija ¤ Slavonka & Bavarac ¤

|
Datum registracije: 23 Sep 2008 Poruke: 1630

|
|
NAJBOLJI PJEVAČI:
Zdravko Čolić
Šako Polumenta
... zatim: Dženan Lončarević, Dino Merlin, Balašević, Aca Lukas, Dado Polumenta, Alen Slavica, Bojan Marović, Boban Rajović, Dušan Svilar, Nikola Rokvić, Knez, Vlado Georgiev, Joksimović... ima ih...
...
Toše Proeski zauzima posebno mjesto u mom srcu. Njega ipak slušam godinama i jednom, kad ostarim, njegove pjesme sjećat će me na najljepše dane moje mladosti.
...
NAJBOLJE PJEVAČICE:
Mira Škorić
Neda Ukraden
... a onda i... Marija Šerifović, Mina...
NAJGORI PJEVAČI/CE:
DJ Krmak ( krstim se... ), Đani, Ceca, Indira Radić, Stoja, Sinan Sakić... mogla bih do sutra nabrajati...
...
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
NAJBOLJI PJEVAČI:
Citat: | ♥ Toše Proeski zauzima posebno mjesto u mom srcu. Njega ipak slušam godinama i jednom, kad ostarim, njegove pjesme sjećat će me na najljepše dane moje mladosti. |
♥ Zdravko Čolić
"... hoću da teram kosu kao Zdravko Čolić
hoću da živim isto kao Zdravko Čolić
kad sam bio mali moji su idoli bili
Brena, Boba, Dorsi, Čorba
sada samo Zdravko Čolić ..."
♥ Željko Samardžić
Milion puta sam to napisala i opet ću - što je stariji, sve je bolji! Stari lav! Obožavam ga!
♥ Šako Polumenta
Poseban glas, meni savršen... Pjesme koje pršte emocijama...
♥ Đorđe Balašević
Car, živa legenda, sjajan - najbolji! tekstopisac, totalno drugačiji... Tko kaže da ga ne voli, taj nema pojma što valja, odnosno vrijedi...
♥ Dino Merlin
Istina, više slušam njegove starije pjesme od ovih s posljednja dva albuma, ali on je jedan od rijetkih pjevača kojeg rado slušam od kako znam za sebe i čiji rad zaista cijenim.
♥ Dženan Lončarević
Izdao je samo dva albuma, ali oduševljena sam i jednim i drugim, hvale vrijedno osvježenje na glazbenoj estradi, moćan glas, kao i stihovi...
"... a ja ludujem..." - za njim...
♥ Aca Lukas
Čovjek = nula; pjevač = odličan! Iskreno, nisam ga obožavala do prije nekoliko mjeseci, čak sam negdje napisala da je mafijaš koji ima par dobrih pjesama... To sam i mislila dok nisam nabavila cijelu njegovu diskografiju i ugodno se iznenadila... =)
PJEVAČICA:
♥ Neda Ukraden
Najbolja - oduvijek i zauvijek! Svaka riječ je suvišna!
Ovaj put samo najbolji...
|
|
|
|
|
 |
sandzo-serbia_boy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 3

|
|
pa za najbolju se uvek znalo i znace zena bez skandala puna hitova , bez nacionalizma i skidanja , jedna jedina DRAGANA Mirkovic !!!!!!!!!!!
a za najgoru ima hi ko pecurke
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|