:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | cekam da oni pridju |
Isti slucaj... Nemam dovoljno hrabrosti da napravim prvi korak...
|
|
 |
_sonja_ Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 19 Mesto: Prokuplje

|
|
On! Nikada nikome nisam prisla
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
U većini ja prilazim al dogodi se da i meni pridju,naravno dosta rjedje
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Naravno da sam prišla
On nikada da priđe i meni puklo pa sam ja prišla
I onda smo se smuvali..ali ubrzo raskinuli jer me prevario..al ebiga neka je,sada bi ionako bila sa kretenom
|
|
|
|
|
 |
CH_Lady Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 8 Mesto: St.Gallen

|
|
Pa naravno da pridjem, iako oni vise meni prilaze... a sad kad smo vec kod toga imam mali problem... a nebih sad da otvaram novu temu jer je u ovom smjeru.
ima jedan decko koji mi se jako svidja,a svidjam se i ja njemu,samo njega muva dosta riba..pa sad rekao mi je kao nesto tipa ono iznenadi me,smisli nesto orginalo...ono sta ja zna ...nesto kad ga vidim u diskoteci ili tako... sta uraditi?
obicno on pridje meni i pozdravi se i to,.,da li pridjem ja nejmu,zapocnem razgovor i tako to?
unaprijed hvala
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
the_cica je napisao/la sledeće: | Da li i koliko cesto prilazite muskacima? Jel pruzimate inicijativu? Jel muvate tipove ili uvek cekate da oni vama pridju?!
Ja sam samo jednom muvala tipa,bas bas muvala ..........i SMUVALA |
Nikada nisam "muvala" tipa. Ako mi se neko dopada stavicu mu to do znanja ali na neki svoj nacin pogledom, osmehom, ponasanjem (zavedem muskarca a da mu nisam ni prisla ni napravila prvi korak)
CH_Lady Nikad mi se nije desilo da liku kom sam stavila do znanja da mi se dopada trazi od mene da ga iznenadim ili smislim nesto originalno (da je njemu stalo da se smuva sa tobom prvi bi krenuo ne bi mu bilo vazno koliko riba njega muva, da se meni to desilo jednostavno bih ga pogledala i reklamu "Sta ti mislis ko si ti spusti se na zemlju ) Nego sva sreca nismo svi isti...
Recimo pokusaj nesto sto mi je jedna jako draga osoba nedavno ispricala Cura je prisla nesto kao da mu sapne i nezno mu se prosetala vrhom jezika u predelu oko uha (osoba koja je to uradila ga ne zanima) ali je ipak ostao bez reci
|
|
 |
CH_Lady Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 8 Mesto: St.Gallen

|
|
@sweetlady stvarno extra ideja,haha sigurno bi se jako iznenadio...
stvar je u tome sto je ono vec pola godine i duze solo i trenutno kaze da ne zeli vezu jer nema dovoljno energije i vremena da investira u nju.a mene bas on zanima jer ga nemogu lako imati,kao ostale frajere koji meni pisu i trce za mnom..a ja ne odustajem,a da njemu nije stalo onda bih me sigurno odmah ispalio ili rekao da odustanem...ma nisam vise pametna...
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
ijjjjao, meni to nije nikakav problem. Muvala sam bas.. vise.. momaka tako, preko prijatelja, sms porukica, cimanja, al nije to zaljubljenost, nego onako.. simpatija, pa malo zezzancija
|
|
|
|
 |
misur88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Jan 2009 Poruke: 13 Mesto: Prijedor

|
|
Ma ako mi se dečko svidi krećem u akciju bez razmišljanja i većinom upali........ Ne volim čekati a ni oni nisu najhrabriji za prvi prilazak......... Zato samo napred
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|