www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sta za vas znaci najbolji prijatelj
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*Pepeljuga*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam drugaricu koju nizašta ne bih menjala! Jednostavno je najbolja! Uvek je tu da sasluša mene, da me posavetje a i ja sam uvek tu za nju! Družimo se već 8 godina i družićemo se do kraja života! Smile

*princess of darkness*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja druga polovina.
neko kome mozesh da verujesh u potpunosti i delish svoj zivot sa njim... i znash da ce uvek biti tu za tebe.

mc_elly
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Maj 2006
Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 18, 2009 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja najbolja prijateljica mi znaci sve... kad sam sretna - tu je, kad sam tuzna - opet je tu, kad sam ljuta - smiruje me, kad placem - tjesi me... mogla bih ovako do sutra... ona mi je zaista sve...

ada22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 18, 2009 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pravi prijatelj mi znaci mnogo...sve ja bi samo jednu osobu mogla tako da nazovem, jako je malo pravih prijatelja.

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 26, 2009 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kazu ako nadjes jednog prijatelja do kraja zivota ti si bogat covek. Ne znaci to ako ste od ranog detinjstva zajedno, znate sve jedno o drugom, bili ste tu jedan za drugog kad god je trebalo, u dobru i zlu. Ljudi se vremenom menjaju i kao sto bi rekle Legende:

"Svi smo mi jednom bili na istom
al' zivot je tocak pokrenuo
nekom sa slavom i lovora listom
a neko je tiho venuo

Nekom je cetkicom dodao krunu
nekome opet prosjacki stap
nekom u casu do vrha punu
seretski kradom dospe jos kap"

uglavnom prijatelji se gube najvse zbog zavisti i ljubomore, zbog slabog karaktera i zeljom da budu neko sto nisu. Ako ti mozes da budes srecan zbog prijatelja kad mu najbolje ide dok tebi nije sve sjajno a bez da na to gledas ocima - sto ja nisam na njegovom mestu. Sto mene ne startuju zgodni momci/devojke. Sto ja ne mogu na letovanje u Grcku nego sedim kuci. Sve su to gluposti ali ako tako razmisljas onda nije to to. Uglavnom ta ce osoba da pocne da se odvaja trazeci nekoga istog staleza. Surovo ali je tako. Imam 3-4 ortaka od kojih se ne odvajam ali bilo je situacija zbog kojih ne znam! Uglavnom, znam da kad bi mi nesto trebalo, da me saslusaju, pomognu i sve sto treba bili bi tu. Ali opet i pored toga, nije ti neko prijatelj zbog toga sto ga ti volis i dajes sve nego kako on sve to vraca...

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 03, 2009 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znači mi moj život.
Onaj kome se mogu povjerit, podijelit dobro i loše, smijat se i plakat, biti sretna i tužna, ljuta i bijesna .. pred kime mogu slobodno zaplakat, i napit se do mjere da rigam cijelu večer.

Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> sta za vas znaci najbolji prijatelj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon