:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
haha, poslusaj majku
ne kazem da je sve dobro, jeste da je isto kao kad slusas nase
ali neke pesme su stvarno...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
maja88rade Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 1
|
|
pomozite mi,hocu da nadjem pesmu koju cesto slusam na balkanici,,,bugarska pevacica je u pitanju plavusa je jako lepa,nije gergana ni desislava .uglavnom spot je u fazonu da ona njemu salje poruke a on ne odgovara i na kraju ga zatice sa drugom devojkom.Znam da se spominje rec sms u pesmi
ako iko zna nek mi javi bilo kako
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
-*-Diva-*- je napisao/la sledeće: | ja iskreno azisa i ne volim puno..
pa primetila sam da imaju dosta pesama kao mi.. ali ne znam bas puno o bugarskoj muzici.. znam neke izvodjace, i cula sam da im je Gloria bas poznata pevacica.. |
Nemaju oni iste pjesme ko "vi", nego "vi" kradete i obrađujete njihove pjesme.
|
|
|
|
|
|
Dule989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Feb 2009 Poruke: 1
|
|
Skoro sam poceo da je slusam jer su oni ostali dosledni nasem folku iz prosle decenije koji smo izgubili pa smo presli na folk-house. Retko ima dobrih pevaca ali zato pevacica..... Meni je licno najbolja PRESLAVA za koju me cudi da niko nije spomenuo, zatim Tania Boeva, Emilia, Anelia, Galena, Alisia i Andrea.
|
|
|
|
|
|
tinach055 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Avg 2009 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|