:: |
Autor |
Poruka |
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
ljudi treba mi nesto o monahu lavrentiju iz roman romeo i julija.
zna li neko ko je taj?
jer imate neki teks o njemu.
nebi bilo lose da mi malo pomognete.
unapred vam hvala.
ljudi znate li nesto o liku Lavrentiju?
kakav je???
neki teks o njemu.
hvala.
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Fratar Laurence je svecenik koji tajno vjenca Romea i Juliju. Evo ti link na kojem mozes procitat ponesto o njegovoj ulozi u citavoj prici.
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=friar+laurence+romeo+and+juliet&meta=
I jos nesto... Djelo 'Romeo i Julija' nije roman, vec tragedija. POstoji bitna razlika.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
e jer mozete da mi pomognete treba mi lik monaha lavrentija u delu romeo i julija.
unapred vam hvala.
|
|
|
|
|
|
Zoii Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 110 Mesto: Loznica
|
|
Ne svidja mi se, neverovatno nerealno i nenkako pateticno.Hamlet je neuporedivo bolji.
|
|
|
Dwarf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Maj 2009 Poruke: 3 Mesto: Vranje
|
|
romeo i julija .... pomalo je dosadna tragedija ali ... moje mishljenje je ipak da oni nemaju veze o ljubavi , posto imaju samo (julija 14 , romeo 17 god) tako da mislim da oni uopste i neznaju sta je ljubav .
|
_________________ wowplayer |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|