:: |
Autor |
Poruka |
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..
|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb
|
|
shomy-delija je napisao/la sledeće: | Do kol'ko program traje,odn. kad je open End? |
Dok se Dj-u bude radilo ...odnosno racunaj do jedno 1-2 ujutro, u prosjeku.
|
|
|
anci21 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Apr 2009 Poruke: 1
|
|
zasto nece da mi radi radio?Otvorila sam u winampu i nece?
|
|
|
|
|
|
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..
|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb
|
|
anci21 je napisao/la sledeće: | zasto nece da mi radi radio?Otvorila sam u winampu i nece? |
Ovih par dana su manji problemi, sve ce biti rjeseno kroz sljedecih 1-2 vrlo vjerojatno. Do tad mozes stisnut na ovaj link ispod pa slusaj sto mi DJ-i pustamo sa naseg kompa.
http://www.domaci.com/radio_uzivo.m3u
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Pokušala sam danas otvoriti radio ali neće da radi ni u Winamp-u ni u Windows Media Player-u. To su problemi oko radia ili je do mog kompjutera?
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Radio je problem, nadamo se da ce kvar sto pre biti resen
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
slatkica-be Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa
|
|
jel se moze naruciti muzicka?
|
_________________ Znala sam o tebi, znala sve
pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca
tu gde ljubis, koza puca
Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Kad god vidite nekoga online na MSN adresa je www.domaci.de@hotmail.com
|
|
|
|
slatkica-be Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa
|
|
zasto me ne prihvatite na msn?
|
_________________ Znala sam o tebi, znala sve
pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca
tu gde ljubis, koza puca
Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hmmm, mora da je lista puna.
Poshaljite sada PP (privatnu poruku) kolegi DjSinke http://www.domaci.de/profile.php?mode=viewprofile&u=171474
i priupitajte ga da li ste na listi. On bi trebao da je u trenutku online na MSN.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|