www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko ste spremni dati za ljubav???
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 8:53 pm    Naslov poruke: Koliko ste spremni dati za ljubav??? Na vrh strane Na dno strane

Sve za ljubav

Evo skoro sam pročitala priču pa da napišem ovde par reči kao uvod u temu...Na brzinu upoznali se,izlazili godinu dana i zavolili se nenormalno kad je saznala da ima bolesno srce i da će morati tražiti novo sve joj se okrenulo...Otišla je na neku kliniku,na operaciju....Na aerodromu on je nije ni ispratio jer je u kontaktu s njenim roditeljima znao kakva je situacija s njenim srcem i da neće preživeti operaciju...Međutim na klinici se iznenada pojavio donor i cura je dobila srce.Kad je došla kući on je opet nije dočekao kao što je nije ni ispratio,pitala je majku gde je???A ona u suzama rekla,pa zar ne znaš ko je donor...Tu je i bio the end....

nesreca

DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..."
MOMAK: "Ne,zašto, baš nam je dobro."
DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..."
MOMAK: "Kaži mi da me voliš..."
DJEVOJKA: "Volim te i ti to znaš."
MOMAK: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka)
MOMAK: "Skini mi kacigu sa moje glave i stavi sebi na glavu, molim te..." (i djevojka to učini)

SLIJEDEĆE JUTRO U NOVINAMA:
"Motor je imao saobračajnu nesreću, jer su otkazale kočnice.
Na motoru su bile dvije osobe.
Jedna je poginula, a jedna je preživjela..."

A PRAVA ISTINA JE:
Momak je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali nije želio da kaže djevojci. Želio je posljednji put od nje čuti riječi VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Zatim joj je rekao da stavi njegovu kacigu, jer je znao da će onda ona preživjeti... iako je to značilo da će on poginuti...

VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ZIVOTA...

Šta bi vi uradili???Da li biste osobi koju volite svim srcem u ovakvoj i sličnoj situaciji poklonoli srce tj. svoj život...

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno bih, šta god da je u pitanju. Ne postoji ništa što ne bih dala za voljenu osobu.

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 3:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brdo karamele, maksimum Wink

Sve do sada mi je odgovor bio DA, sve zivo bi ucinio za voljenu osobu.
Al' cim sam zavrsio sa citanjem pala mi je na pamet misao. Da li su te dve osobe stvarno postupile kako treba? Da li su im ucinili uslugu i stvarno ih usrecili, ili su ih spasili i na jos vecu muku stavili? Da ceo zivot zive sa teretom na dusi, posto sebi nikada nece oprostiti.

Ako ce biti (posle 40 dana) 100% srecna i dusu bi joj dao. Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

misur88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Jan 2009
Mesto: Prijedor

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nema toga što ja nebih uradila za ljubav. . . I srce i sve, samo pitanje je da li ljubav uopšte postoji

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 4:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za moju verenicu koja mi je sve na svetu dao bih sve!pa cak ni zivot svoj ne bih zalio dati samo ako bih znao da ce to njoj pomoci i da ce joj biti dobro!

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam juce o ovom sa momkom pricala.. i reko je da nikome nebi dao nrp. svoj bubrek Laughing al meni ako bi zatrebalo da bi ga bez razmisljanja dao Very Happy Very Happy

Tako bi i ja postupila..sve bi ucinila da je mom momku dobro..

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno da da.
Dala bi mu sve svoje, kad mu već sebe dam.
Naravno ako to zasluzuje i ako ga volim.

ja2808
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 29 Apr 2009

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 01, 2009 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svoj zivot Very Happy

°_Daniel_°
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 01 Maj 2009
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 06, 2009 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za njenu srecu sve bih dao i ucinio... Jer njena sreca znaci i moju srecu...

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 06, 2009 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno DA.. Ljubav je nesto tako lijepo, tako bitno..
Za ljubav (ovu sada, moju) bih sve ucinila, pa i svoj zivot dala Smile

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 08, 2009 8:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za mog muža bih uradila sve, dala sve, poklonila sve od sebe, srce, dala mu sebe prvi put... Uostalom to sam mu i dala. Dakle, sve ...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 08, 2009 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako zasluzuje, sve

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Koliko ste spremni dati za ljubav??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon