:: |
Dala biste ozenili devojku koja ima previse sexualnog iskustva? |
Da |
|
50% |
[ 29 ] |
Ne |
|
29% |
[ 17 ] |
Neznam |
|
19% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 57 |
|
Autor |
Poruka |
Aleksa_KG COOL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 30
|
|
da sto da ne proslost je proslost sadasnjost je sadasnjost...
|
|
|
|
|
|
mcpljugic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 15 Mesto: dubica
|
|
kad sam krenuo u vezu sa djevojkom prvo sam je pitao sa koliko je muskaraca spavala, s obzirom da je starija od mene 3 godine, nije htjela da mi kaze ,pa sam je nagovorio i rekla mi je da sam ja šesti. Malo sam se zaprepastio bilo mi je to malo cudno, jer sam do sada uvijek ima duge veze u kojima sam ja tim curama bio prvi, pa mi je to malo bilo neobicno i cudno. Poslije sam skontao da to i nije tako puno. Sta vi mislite da li je to puno??? Djevojka je mnogo dobra, volimo se....ali....
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
mcpljugic je napisao/la sledeće: | kad sam krenuo u vezu sa djevojkom prvo sam je pitao sa koliko je muskaraca spavala, s obzirom da je starija od mene 3 godine, nije htjela da mi kaze ,pa sam je nagovorio i rekla mi je da sam ja šesti. Malo sam se zaprepastio bilo mi je to malo cudno, jer sam do sada uvijek ima duge veze u kojima sam ja tim curama bio prvi, pa mi je to malo bilo neobicno i cudno. Poslije sam skontao da to i nije tako puno. Sta vi mislite da li je to puno??? Djevojka je mnogo dobra, volimo se....ali.... |
volite se ...ali.... 6 je 6 j380 ga ti zar ne vidis da je to znak, 7 srecan broj
Nikad nije puno, samo je pitanje kada je dosta
...... na kraju to je do tebe da odlucis, da li je puni il' nije
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Uopšte mi to nije mnogo bitno.Najbitnije je da je sa mnom,da me voli i da me ne vara.Šta je radila pre toga...meni nije bitno.Ona svoju prošlost ne bi mogla da promeni.Jednostavno,bitna mi je zajednička sadašnjost i budućnost,a ono što je bilo pre...ma ko o tome razmišlja ako je srećan u vezi. |
Ovo bi bio i moj komentar! Ipak je ovo 21. vek!
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Dabex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2010 Poruke: 201 Mesto: Crna Gora,Nikšić
|
|
Ne bih mogao čisto iz jednog razloga,stalno bih mislio o tome sa koliko je muškaraca ona bila,jednostavno u podsvijesti bi mi to bilo non-stop (to je ta bolesna muška psiha).Svaki muškarac koji kaže da nijesam u pravu ili lažucka ili je blesav potpuno Uglavnom to je samo moje mišljenje ne bih želio da se neko nađe prozvanim.Sve naj love & peace
|
_________________ Vuk dlaku mijenja ali sličice nikad... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Evo primer mnogo i malo... da ne citiram
http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2965346#2965346
Recimo da je ova imala samo njih shestoricu, svakog po jedan put. (osvrcuci se na poruke iz 2010 godine)
DakleM, nije "preshla" mnogo.
A da je imala samo jednog i to duzhe i to vishe puta nedeljno i to dugo... ispade da je "preshla" vishe. Pa shta (koji auto) nam je "lepshe" (bolji) "Automobil koji je posedovalao 6 vlasnika, a preshli su ukupno 5 hiljada kilometara, ili automobil koji je imao jedan vlasnik, ali je preshao istim 400 hiljada kilometara"? Elem, uzmi ili ostavi. Nema drugo.
I da... srecan izbor.
edit: Dame, oprostite poredjenje. Ali nekada poredjenje mora da bude jako "plastichno".
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
mcpljugic je napisao/la sledeće: | kad sam krenuo u vezu sa djevojkom prvo sam je pitao sa koliko je muskaraca spavala, s obzirom da je starija od mene 3 godine, nije htjela da mi kaze ,pa sam je nagovorio i rekla mi je da sam ja šesti. Malo sam se zaprepastio bilo mi je to malo cudno, jer sam do sada uvijek ima duge veze u kojima sam ja tim curama bio prvi, pa mi je to malo bilo neobicno i cudno. Poslije sam skontao da to i nije tako puno. Sta vi mislite da li je to puno??? Djevojka je mnogo dobra, volimo se....ali.... |
Opet ljubavni problemi,a? Ne odgovara ti kad je devojka ne obrazovana, ne valja ni kad je imala nekoliko njih pre veze sa tobom...
Ti si bash probirljiv tip.
Da, bez razmishljanja bih ozhenio devojku koja je imala pre mene neke veze ili bila udata.
Mnogo seksualnog iskustva???
Mnogo je kad biju, a seksa nikad dosta.
Desetoro dece bih joj rodio!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Opet se ponavljam po milioniti put
Svi bi neko nevinasce da nadju a svi bi da ga ubodu tj. umoce.
Pa ne moze to tako ljudi, il' bodi il' odbi.
Dabes, to nije muska psiha, to ti je jednom recju ljubomora.
A ti sa problemima, kad nadjes novu ribu nemoj da je ista pitas iz proslosti pa ce ti biti lakse da spavas sa njom
Sta kazes Baraba, 400 hiljada, ma mnooogoo je
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
nesanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89
|
|
Izvinite što upadam ali jednostavno moram... :)
Verovatno je broj 20 več previše ali zamislite devojku od 26 godina koja je bila sve ukupno u vezi 3 godine a prvi put joj je bio sa 16 godina. Znači u deset godina devojka promjeni 20 muškarca - to je dva na godinu. Meni se ne čini puno, pogotovo pošto nije bila u vezi 7 godina.
Zar mora devojka da bude u vezi sa svakom osobom sa kojom spava, samo da bi izbjegla veči broj ili je bolje da uživa i ne smara se sa ozbiljnom vezom sa osobom za koju zna da ne želi da joj bude više nego drug i ljubavnik. Mislim da u 2010 broj stvarno ne bi smeo biti problem ali verujem da muškarce plaši ponekada iskusna devojka jer ona zna da cijeni dobrog muškarca ali sigurno neče podnositi lošeg...
|
_________________ Život je ljep, ako znaš da ga živiš! |
|
|
|
|
SANDZO_BOY Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 01 Maj 2010 Poruke: 23
|
|
iznenadjuje me oavkav rezultat ankete
zar bi ste ozenilo zensku sa toliko ''radnog staza''?
hmm 100 ljudi 100 cudi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|