Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
Ima dobrih pjesama.Inače meni se boja njegovog glasa pakleno sviđa
S novog albuma najbolje pjesme Crna Lala i Kosaci
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
remulus Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 1
Doček nove 2009. u klubu KPGT (Beograd)
Nezaboravan doček nove 2009. godine održaće se u alternativnom pozoristu - klubu KPGT u Beogradu, ul. Radnička broj 3 (Između beogradskog sajma i Ade).
Za Vaš provod smo pripremili dva stage - a. Na glavnoj bini, celo veče će Vas zabavljati jedan od naših najpopularnijih pevača zabavne i narodne muzike, Boban Rajović. Podrška - DJ KIKI. Za one koji ipak preferiraju stranu muziku otvoren je i drugi stage gde nastupa DJ PAKI (TDI Radio) i ''vrteće'' komercijalni house i klubske hitove. Podrška DJ Djole (Grotto Team).
Klub se sastoji iz četiri celine koje zajedno broje 2500 metara kvadratnih. Svaka se odlikuje svojim impozantnim enterijerom i stilom. Gde će te provesti najviše vremena, zavisi isključivo od Vas a moguće su i rezervacije barskih stolova i separea u VIP ložama.
Da bi ovaj mega party ostavio najbolji utisak na Vas, obezbedili smo vrhunsko ozvučenje i rasvetu 40 000 vati, video bimove, mnoštvo šankova, kvalitetnu uslugu, dedamrazice i jos puno prijatnih iznenađenja...
Najsrećniji gost dobija nagradno putovanje za dvoje, KARNEVAL U VENECIJI, u februaru 2009. godine. Sponzor putovanja - turistička agencija VIP TRAVEL (www.viptravel.rs)
Cena karte u pretprodaji iznosi 30 eur - dinarska protivvrednost. U cenu je uračunato neograničeno konzumiranje domaćih pića (Pivo, crna i bela vina, vodka, Džin, pelinkovac, vermut, koka kola i sokovi...) a strana (Viski, tekila, kampari, bejlis, energetska pića...) će se naplaćivati po nabavnim cenama - do 2.5 eura.
Datum registracije: 27 Jun 2007 Poruke: 20 Mesto: Makedoniju
On ima najbolje pesme u ovom vremenu. Po mojoj mislenije, peva super i njegovih pesama su extra! Nema ni jedan los pesma! Svaka mu cast
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
Danas sam čula najnoviji TRAČ - Boban Rajović je umro
Igorhandball13 Početnik Domaćeg.de
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jan 2009 Poruke: 33 Mesto: Beograd - Pale
Decko stvarno ima prelepih pesama !!!
A i upoznao sam ga licno kod sebe u discu naj opusteniji je zeza se sa publikom pije pice sa njim ma sve naj naj o decku !!!
_________________ DON KING OF RING
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
Vidla sam ga letos u budvi na koncert:zna da pravi Atmosferu
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
Na njegove pjesmice skaču curice od 15 god
Kad smo već god glupih izvođača i pisama , moran samo da stavin jedan njegov refren :" Sedi mi u kola, samo natenane
da te bata provoza na tablice strane!"
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
Idealno_losha je napisao/la sledeće:
Otkad san čula Ruže daješ u pelinu poludila san za njin, jer je pisma perfekcija.
nakon toga Provokacija i slične te .. i eto malo pomalo počela san ga gotivit
Ima dobar glas, lip al on sam po sebi mi nije nešto.
Šta se tiče novog albuma- može proć.
¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće:
Na njegove pjesmice skaču curice od 15 god
Kad smo već god glupih izvođača i pisama , moran samo da stavin jedan njegov refren :" Sedi mi u kola, samo natenane
da te bata provoza na tablice strane!"
Mijenjaš mišljenje kako vjetar puhne ili...?!
Što se mene tiče, vrlo rado slušam njegove pjesme i još sam zaljubljena u njegov glas ( iako sam čula da uživo katastrofalno pjeva, al' neću promijeniti mišljenje dok se osobno ne uvjerim u to ) ...
manuella Upućeni član
Datum registracije: 11 Nov 2008 Poruke: 354
Boban ima fenomenalan glas a i pesme su mu zaista dobre
_________________ po mome srcu hodaj stope ti ljubim...jer to je moje mesto a tvoja odaja.....
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Svidja mi se njegov glas, fenomenalan je, predhodni albumi su dobri ali ovaj najnoviji mi je vrh.
Moracu da odvojim par pesama :
Crna lala
Kosaci
Latice od ruza
Da lije
Pola sata do Beograda
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3
Strana 3 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma