:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Koliko često se viđate i koliko vremena provodite skupa sa svojim partnerom?Imate li nekad potrebu biti malo sami sa sobom ili posvetiti se nečemu što ne djelite s partnerom?Tj. da li vam se dogodi da se osjećate kao da se gušite u vezi jer puno vremena provodite skupa?Čini li vam se ikad da ne uspjevate raditi ono što volite ili imati svoj mir jer ste prečesto s partnerom?
Zanima me i kako bi po vama izgledao zdrav odnos između dvoje ljudi u vezi?Koliko vremena je po vama zdravo provoditi skupa?I kako naći neki balans između dvoje koji vole različite stvari i aktivnosti, a da se nitko ne osjeća zakinutim, tj. da ne ispadne da je jedno sebično i da se radi uvijek ono što ono voli?
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa pošto smo dečko i ja iz drugog grada ređe se viđamo. On je iz NS-a a ja iz ZR-a. Dobro je što nas samo deli 50 km
Kad je škola /fax viđamo se ređe tj.2 puta nedeljno a kad je raspust i leto viđamo se čak 3-4 pa i 5 puta
Ali meni to nije dovoljno. Mi kada smo zajedno provedemo svega 5 sati zajedno
|
|
|
|
|
|
Aleksa_KG COOL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 30
|
|
svaki dan naravno
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nem pojma, ugl kad nam paše i kad nemamo puno posla. odemo na cugu,jedno kod drugog, otputujemo,izadjemo vani sa ekipom. ne znam, meni je tak dovoljno. ne osjecam potrebu bit s nekim 24h, takva sam. tak da je ovak nekako taman.
a to ako on oce da radimo nest sto ja mozda ne volim(na primjer,kuglanje), odemo skupa na kuglanje,on se kugla a ja sjedim u kafiću i pijem cugu. i svima dobro
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
U početku se sićan nismo se toliko često viđali .. al kako je ljubav rasla, vidimo se pa svaki dan naravno.
Koliko ovo zvučalo izlizano - fali mi ako ga ne vidin jedan dan ..
*ebiga, to je ljubav.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Viđamo se svaki hebeni dan...Da je nekakve sreće da me negdje šutnu na teren jedno mjesec dana to bi bilo izvrsno...
Šalim se...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
preko raspusta svaki dan, jer nas deli 1km eventualno 2
a ovako preko godine kad imamo vremena, u nedelji 3 puta otp
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
|
|
|
ada22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 132
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
svaki bozji dan
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Uvek smo zajedno, znaci uvek, nismo zajedno samo kada radimo inace ...
Svaki minut bez njega je kao godina.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Svakog dana ili svakog drugog, koliko nam to obaveze dozvole.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|