:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Za sam da se brija "ponos"
A sve drugo pod veliko ne! brijanju
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
hhmmmmmmmmmmmm... DA!
|
|
|
|
|
|
Zo Bo Je Ta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Feb 2009 Poruke: 21
|
|
bitno je da ga volim, a to da li je obrijan ili ne mislim da je stvar njegove licne higijene, mada sam ja licno za obrijano
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Malena021 je napisao/la sledeće: | Meni je to licno super....mrzim da vidim zbun u gacama |
Takođe
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
Obrijano ili ne je stvar licnog izbora ali zato higijena treba da je na nivou!ja licno volim kada je lepo depilirano jer dodiri po telu tada udaraju kao elektro-sokovi
depiliram grudi i stomak a brijem ispod pazuha i devojke se do sada nisu bunile!
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ne privlače me 'spiljski muškarci', nimalo Ako tip uzgaja vrt pod pazuhom ( što je skroz nehigijenski ) i, hm, u gachama, od mene automatski dobiva crveni karton Ne privlače me ni oni koji imaju 'ljubavne tepihe'. Ali opet, ako nije pretjerano dlakav po prsima i trbuhu - OK je. A sad, da brije ruke i noge, neeee, to mi se nikako ne sviđa, mislim da je to skroz ludo.
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
dragana.m je napisao/la sledeće: | hhmmmmmmmmmmmm... DA! |
ajme živote odgovora ... ustvari htela sam reći da ne volim žbunje (zapuštenost) = da se razumemo = ispod pazuha, dole ... , a što se tiče nogu i ruku kao što Jaca reče malo je blesavo i za muskarce totalno nepotrebno ... , mada isto tako ne volim dlakava prsa(previše)-tu volim da nema ništa ili koja dlačica ... tu i tamo , a ima i onih sa jako maljavim ledjima - sa takvima se još nisam susretala . . . nikad nisam i niti bih mogla dozvoliti sebi da budem sa nekim takvim koji ne vodi računa o higijeni i da ja moram da ga vodim na depilacije i t d ...
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Malena021 je napisao/la sledeće: | Meni je to licno super....mrzim da vidim zbun u gacama |
Takođe
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|