:: |
Autor |
Poruka |
jelenak87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 2

|
|
Aleksandra Kovac - Super zena
Vec duze vreme pokusavam da pronadjem ovu pesmu,ali bezuspesno
sve sto sam uspela da pronadjem jeste snimak na youtube-u,na kojem se ne cuje drugi deo pesme.
bila bih zahvalna kada bi mi je neko poslao ili barem reci pesme. .
unapred hvala
edit by Baraba: Preimenovana tema i prebacena u odgovarajuci deo.
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail pa će ti neko od članova poslati pesmu ukoliko je poseduje
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Khm, khm! Gle', pesmu je prvobitno izvodila sa svojom sestrom u sastavu grupe K2, te ako mislis na tu verziju, imas je na nasem sajtu i to upravo OVDE, pa cak i tekst pesme OVDE...
Ako te ipak interesuje da li postoji u solo izvodjenju A.K., napisi nam da znamo, mada nisam siguran da postoji studijski snimak takve verzije, ali uzivo svakako da, kao ta koju si ti pronasla.
Uglavnom, tu smo u svakom slucaju, ali moram da te podsetim da bi trebalo da nam ostavis svoju E-mail adresu jer tako nalazu pravila ovog podforuma, kao sto mozes videti pri vrhu OVE stranice.
Pozdrav, za sada!
P.S. Dobrodosla na www.domaci.de!
|
|
 |
jelenak87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 2

|
|
Hvala na informaciji,pomogao si mi...Mislila sam da je to novija pesma Jos jednom hvala! pozz
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|