:: |
Autor |
Poruka |
-=SkoRpiOn=- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2008 Poruke: 75 Mesto: ~ D ~
|
|
Trenutno mi je racunar mnogo spor, to ranije nije bilo tako,
mozda ovde neko zna zasto, vec sam ga zbrisao kompletno i postavio Windows iz nova, nemam mnogo programi instalirano na comp, posto ga samo koristim vise za posao i za internet. Mozda je neki Hardware u pitanju koji je pokvaren ?
|
_________________ Ako hoces da promenis svet, pocni od sebe! ~ Confucius ~ |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Mozda je i samo dotrajao...
Ne radi komp isto nakon 5 godina kao shto je radio chim je kupljen...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ma nije ni kompjuter toliko spor danas, koliko smo mi postali nestrpljivi da cekamo.
Da nisi pokupio nesto preko Interneta?
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
Northon Antivirus i losa konfiguracija su smrt za comp.. mozda ti je to.. ako je to.. otarasi se njega i inst nesto jednostavnije.. da ti cuva CIST comp od uljeza a ne da ti cisti vec napunjen racunar
|
|
|
7-NIKOLA-7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 27
|
|
moze biti da je i hard jer meni pre par meseci crko a mesec dana pre je poce da bude spori i svakim danom sve sporiji dok jednog nije stao sa radom
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Pazi vremenom programi koje koristis postaju zahtevniji i zato ti je racunar sporiji, probaj da kupis jos ram memorije, moguce da ce ti ubrzati rad kompa.
|
|
|
|
|
|
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
|
|
za pocetak prvo otvoris kuciste i lepo fino usisivacem ocistis ventilator
ne bi bilo lose da ga skines fino pa lepo to ocistis , naravno prvo ga skroz skini sa struje
e onda verovatno ti fale drajveri za chipset koje mozda nisi instalirao kad si podizao windows
a imas tu jos nekih zezalice kao novija verzija flash playera , koji browser mozila itd...
i naravno koji AV koristis
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Moguce da je do hard diska, to je znak kad zavrsava karijeru. Proveri napajanje. Jer vremenom ne obezbedjuje normalnu struju i napon, pa se desava da racunar zablokira, restartuje i sl.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Pogasi sve programe koji se podizu sa Windowsom i burgijaju u pozadini - nepotrebno. Pregledaj i sve aktivne servise, pa pogasi one koje ne koristis svakodnevno. Potrazi listu aktivnih servisa na putanji Start/Settings/Control Panle/Administrative tools/Services. Jos jedna pomoc: Kucaj u pretrazivac Make your Windows Xp 2000 clean and run fast i skini sliku sa objasnjenjem. U konkretnom slucaju radi se o mogucem ubrzanju masine zarad lakseg igranja, ali verujem da ce pomoci i u tvom.
|
_________________ Marko MI2
|
|
Amel* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Mar 2009 Poruke: 8
|
|
Slazem se sa Nikolom da je do hdd-a. A sto kaze Kosta da proveris napajanje,ako ti ono slabije hdd ce malo po malo da ti crkava i jednom ce da stane.To se i meni desilo na proshlom kompu,imao sam napajanje ATX 300 W (msm ne moze biti gore),i kada sam kupio modem za wireless net pocheo je hdd da crkava i jednog dana je crkao. :/ Mogao si nam napisati koju konfiguraciju imas. Ako ti je neki stariji rachunar ja bih ti preporuchio jednu werziju windowsa Tinny XP. Iskljuchene su neke funkcije ali je rachunar znatno brzi. Ja sam ga koristio neko wreme. Poz
|
|
|
|
|
|
DjZoka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 15
|
|
kao sto neko rece gore otvori komp i ocisti ..
|
|
|
|
|
|
|