:: |
Sa kim bi ste radije bili u vezi? |
Sa vršnjakom |
|
20% |
[ 14 ] |
Sa nekim starijim |
|
59% |
[ 40 ] |
Sa nekim mlađim |
|
19% |
[ 13 ] |
|
Ukupno glasova : 67 |
|
Autor |
Poruka |
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Meni odgovara vise neko ko stariji.. To mnogo volim.
Hmm a granica, pa neznam,, nek ne bude vise od godine mladji od mene a .... stariji moze biti i do 15god haha (mozda i vise)
A sada dali je to zbog seksa ili ljubavi - to neznam.. Smatram da pocinje od seksa, pa moze dovesti i do ljubavi
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Pregazilo me vreme , pa sta god da kazem , moze se lose protumaciti .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
vidovic64 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 27
|
|
волим и мало старије али више волим млађе..
|
_________________ ВИДОВИЋ64 |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
|
|
Verovatno da je tako . I ja sam imao slicno misljenje dok sam bio tvojih godina .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Umetnik... je napisao/la sledeće: | Šta vam više odgovara? I koje su to granice koje ne bi ste prešli u pogledu godina partnera? Ima li to za vas uopšte nekog posebnog značaja?
|
Nema nekog posebnog značaja ali definitivno nebi prešla granicu da muškarac bude stariji 10 godina od mene....ali kad bolje razmislim volem mlađe
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
|
|
Volim , volim , volim , zene ,
ali one malo manje vole mene .
|
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
mladje ili istih godina!
mada mozda se ne bih bunio kad bi bila i starija koju godinu!Iskustvo je i dalje na ceni
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
|
|
Mislite li da cu reci sa starijom , pa zar nemam i sam dovoljno godina ?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|