:: |
Autor |
Poruka |
Dedda Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
...sve se moze kad se hoce...moja bivsa mi se zalila kako nije mogla, ali vec posle drugog puta je uspela naravno uz obostrani trud...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Naravno da moze..u pocetku mozda malo teze,dok se ne naviknete jedno na drugo ali posle ide sve lako
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Nisam ali ima jos vremena, mlada sam
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Naravno da moze..u pocetku mozda malo teze,dok se ne naviknete jedno na drugo ali posle ide sve lako |
slazem se s ovim..potpuno..moze se
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
moze se ,zasto ne bi moglo potvrdjeno u praksi
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
marq Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2009 Poruke: 4
|
|
Do orgazma uz pomoc poljupca,hm? Naravno odgovor je pozitivan,zasto da ne ali hemija neproradi tek tako,treba tu jos mnogo toga.Zato i jesto Ljubav fascinantna,ocaravajuca i nepredvidiva,a orgazam...
|
_________________ Mislim dakle postojim |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Šta reći,ako nekome to polazi za rukom,ovaj za.... to je dobro...
Ja bih volio da može i meni da se to dešava,mislim lakše je,sad sad na brzinu žvaka i gotovo.
Pogledom,pa to bi bilo fantastično.Ja sam prosto "fascinantan"(drug crni u nob-u)...
Nasmijah se dobro...Ja mislim po ovim odgovorima da 90% onih
koji su odgovorili sa "može",ustvari i nemaju pojma šta je orgazam.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava? |
Moguće je ja sam doživela samo maženjem.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava? |
To je nacin na koji sam ja prvi put i dozivela orgazam cak i pre prvog seksualnog odnosa... Jednostavno sam volela i zelala puno tu osobu... Znam sta je orgazam i nije dosao tek posle jedne "zvake" vec neznog milovanja, saputanja, poljubaca punih pozude... do vrhunca smo stigli i on i ja... Predivno iskustvo...
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
šamar je napisao/la sledeće: |
Nasmijah se dobro...Ja mislim po ovim odgovorima da 90% onih
koji su odgovorili sa "može",ustvari i nemaju pojma šta je orgazam. |
i ja sad čitam... i slažem se... većina nemaju pojma ni šta su rekli ni doživeli
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ja znam sta sam dozivela i sta sam "rekla" A ti bi umesto da kritikujes vecinu komentara, mogao da podelis sa nama svoje iskustvo Kada si vec u temi
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | Ja znam sta sam dozivela i sta sam "rekla" A ti bi umesto da kritikujes vecinu komentara, mogao da podelis sa nama tvoje iskustvo Kada si vec u temi |
draga moja sweety srce moje ovaj put nisi upala u većinu hehehe
Naravno da je moguće doći do orgazma uz poljupca, dodira, šaputanjem .......... .... ... ..
al ne sad ljubim je , dodiram, šapućem joj nešto u parku na klupi, na kuhinji u stanu, u autu..... i opaaaa vrhunac....
Dedda kaže --- ...sve se moze kad se hoce
Sutra malo može
nexta kaže --- u pocetku mozda malo teze
teže .. ako imaš iza sebe dosta iskustva (a po njenim postovima saa zaključio da je nimfo )... u početku će i biti najlakše. najlepše, fantastično ....
a da vidimo šta kaže amarenna (detence) ----
ona sa 16 godina je napredovala baš dobro
ako hoćete to doživeti... onda treba voleti... ne sad ajmo da tražimo devojku da je zavolim i doživeću sve šta poželim
ko nije razumeo šta sam napisao ili slučajem sam nekoga uvredio... stanite pored ogledala pogledajte se i razmislite malo o tome da kenjanje se oseti za kilometreeeee
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|