www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

doziveti orgazam...
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
amarenna
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 10 Mar 2009
Mesto: •● U njegovom srcu ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da se nemoze...prvi put je ipak nesto novo..al zato se moze kasnije.. Laughing

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene je bio prisutan taj osjećaj zadovoljnosti ali ne i orgazam...
dok mi je sestrična pričala da je uspjela doživjeti orgazam pri prvom sexu

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm možda stvarno postoje cure koje ne boli ni malo prvi put i koje uspiju svršit, al ja za takve nisam čula Confused Naravno, ni meni to nije uspjelo.Mislim da dok je prisutna i najmanja količina boli, ništa od svršavanja.I s kojom god curom sam o tome pričala, bila je ista stvar.Boli pa bar mrvicu i to nema veze s dečkom.Može on bit najpažljiviji na svijetu, opet boli.Glupost.O dečku može ovisit samo količina boli, a ne da l će boli uopće bit ili neće.Kad ti vade krv i igla probije kožu, boli.E sad neki su nježniji neki grublji pa nekad boli manje nekad više, al uvijek boli Wink Meni se je osobno mješala bol s užitkom, al taj užitak svakako nije bi dovoljan za svršavanje.Hm ko zna možda da sam bila s nekim drugim, možda bi mi i uspjelo Mr. Green Šala ofkors, mislim da ako nije nemoguće, a onda je bar rijetko.

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kid_ns je napisao/la sledeće:
A kako devojka koja gubi nevinost zna sta je orgazam?!?!?! Ajd sad sexualni instruktori!

joj pa nije retardirana...osjetit će..nije to bilo šta Very Happy

srbin95
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 29

Datum registracije: 06 Feb 2009
Mesto: Somewhere in world

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve se moze kad se hoce Laughing New Spiral

Da zivim za Partizan...

Na kraju sveta da igra Partizan,
On nece nikada ostati sam,
I svako ce od nas ponosno reci,
Za njega zivot cu da dam:

'Racunajte na nas!

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 24, 2009 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ha koliko stvari ima na koje niste mislili, pa danas su devojke koje su nevine "u slucaju da nisu imale sexualni odnos sa muskarcem" izgubile nevinost na razne nacine, dildo, fisting i tome sl. stvari....a sto se tice apsolutno prvog puta i orgazma pa moguce je zavisi od anatomije osobe...sve je moguce....

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> doziveti orgazam... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon