:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Zoki dobro ti rece Gile,navedi od kojih izvodjaca ti trebaju te pesme,ja sam sad nasla "Niko nece lutalicu" samo od Pike,a Muslimovic ima pesmu "Niko nece lutalicu za druga i brata" ,stavno ne kapiram u cijem izvodjenju ti trebaju te pesme,a pesma "Rastajemo se mi" ja ne znam ko je jos izvodi,malo je tesko tako nagadjati
|
|
|
ZokiZokx Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 567 Mesto: meine stadt wohnt hier in mannheim;-)
|
|
ma dobro sanjice hvala ti sto si se toliko mucila ali nije frka kad saznadnem ko ih tacno peva ja cu ti se javit, a evo nove zelje hehehe
Nenad Vetma - Bolis me dusho
|
_________________ :evil3:Zoki Zokx :2gunfire: :laughing3: |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
ZokiZokx je napisao/la sledeće: |
Nenad Vetma - Bolis me dusho |
Pesma je u Muzickim zeljama
|
|
|
|
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 567 Mesto: meine stadt wohnt hier in mannheim;-)
|
|
Sanjice zahvaljujem ti se milijon puta
|
|
|
|
|
|
|
|
yeaaa evo jos jedne Adelisa- Mjesecina 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesma ti je u Muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
hihihih da se znamo da bi ti cmoku ali neznamo se
evo jos jedne Saban Saulic -danas majko zenis svoga sina
|
|
|
|
|
|
|
|
ZokiZokx je napisao/la sledeće: | hihihih da se znamo da bi ti cmoku ali neznamo se
evo jos jedne Saban Saulic -danas majko zenis svoga sina |
Izvini ja ne znam da Saban peva tu pesmu ja je imam kao "Svadbarske" i od Slavka Petrovica!?
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
imam je ja poslacu mu je,ako je ne nadjes:)
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Od Sabana Saulica ja nemam tu pesmu kao sto rekoh niti stoji ta pesma u njegovoj diskografiji! Posalji je meni da je stavim na sajt,meni je to novo da Saban peva tu pesmu,mozda gresim...
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
hehe ,oke posaljem kasnije idel ovako muzickezelje ili muzicke.zelje@domaci.de??
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|