www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Daljina
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
amarenna
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 10 Mar 2009
Mesto: •● U njegovom srcu ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..~..tesko opstaje..mucenje..izvodljivo je..po meni slatko..ali ako nekog zaista volis daljina ne stvara problem..to je samo izgovor..ljubav je velika rijec ♥..~.. kao sto je napisano..~..daleko od oka,ali ne i od srca..~..

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste izvodljivo!ja sam zivi primer toga!mozda je malo tesko ali ne zbog daljine nego zbog zelje da budemo stalno sa nekom osobom ali je moguce itekako izvesti to!moja devojka studira 200 km dalje od naseg grada a ja sam po pozivu uiformisano lice zbog cega cesto sam anagazovan van mesta naseg stanjovanja tako da cesto se po 2 ili 3 nedelje nikako ne vidimo!zato daljinu pobedjujemo sms porukama,telefonskim razgovorima i sto je najvaznije neizmernim osecanjima i neogranicenim poverenjem i razumevanjem jer su ova poslednja 2 cinioca itekako biti ako je u pitanju veza na daljinu!tako da sve je moguce ali uz dosta napora i odricanja kao i paznje Smile

MalenoFL23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Maj 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 11, 2009 6:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, jer ja imam takvu vezu i super nam ide sve zavisi koliko ocete da ulozite u tu vezu i dali ste spremni da se zrtvujete da ta veza opstane, puno pricanja na telefon

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene je opstajala takva veza godinu dana.. Kada sam se opet vratila s ljetnog odmora, zamislila sam da se trebam opet citavu godinu dopisivati s tom osobom.
I da ja to nemogu. Nije proslo 2mjeseca i ja sam prekinula tu vezu. Jednostavno zbog daljine. To me je tako bolilo, jos godinu dana. Dok nisam ovog ljeta se opet vratila
tamo i vidjela sta je momak uradio od svog zivota i kako je nisko pao. Mislila sam nekada opet s njim zapoceti vezu, ali sada nebi nikada..
Godina dana je prosla od naseg rastanka i mislim da je ovako najbolje. Ja sam jos mlada, ne mislim jos na udaju.. Drugacije je to ako si spremam biti s nekim u ozbiljoj vezi.
Sada sam sebi nasla ovdje strasnog decka i jako smo sretni.. Vidjamo se svake sedmice makar jednom, dok onog ne bih vidjela godinu dana.. Bolje je ovako..

Iako sam mislila da ga nikada necu preboljeti, vrijeme ipak lijeci rane Wink

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 16, 2009 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DA,ivodljivoje.....Kazem vam to iz licnog iskustva... Very Happy Shocked Very Happy

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 9:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vec sam devet godina u takvoj vezi i kako je bilo na pocetku (znam, tesko je povjerovati kada vam neko tako nesto kaze) sa vremenom koje je proslo, postalo je samo cvrsce i ljepse sa svakim susretom. Vazno je koliko zelite i koliko ste spremni da date, vazna je ljubav i postovanje, naravno to se trazi i daje sa obe strane, vazna je intuicija koja se vrlo lako razvije kada to zelite i kada vam je stalo. Ne kazem da je lako, ne kazem da ne boli, da nema ljubomore, sitnih carki, ali pri svakom susretu ako se to i ne pomene, ne zato sto ne zelite, vec i ne pomislite na te sitnice koje su vas izludjivale u danima samoce, onda je to ta ljubav koja vas moze odrzati. Beskrajno vjerujem u njegovu ljubav, kao i on u moju, i beskrajno volimo jedno drugo i pored nasih teskih naravi, zivotnih problema i stvari na koje nismo u stanju uticati i daljine.

BoJaNiTzA_SaRgArEpItZa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 29

Datum registracije: 16 Jan 2010
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 16, 2010 10:00 pm    Naslov poruke: hmm... Na vrh strane Na dno strane

ljubaw na daljinu...tesko ali izwodljiwo...ja imam decka koji je iz KS-a a ja sam iz NS-a...weza nam je duga,lepa...wolimo se...potrebna je samo wolja da se takwa weza odrzi... po meni licno,u wezi je najbitnija iskrenost...wernost...prawa ljubaw...decko kojem je samo do sex-a sa dewojkom je budala...ako mu treba awantura za 1 nocx neka lepo proseta do kacke petlje...ima ix ko gowana...daju se za 200 dinara...katastrasxno... o.O ali ako se stwarno wole,oboje...swe ce uciniti da ta weza opstane i ostane cwrsta...ja werujem u swoju wezu...takodje werujem swom decku sta god da mi kaze...i on meni takodje...decka nisam u ziwotu prewarila..niti cu..nisam taj tip dewojke..kao owe..owdasxnje...nazowi ,,mamine princezice,, .. -.- ...oni koji su u istoj situaciji kao i ja,ne treba da se stide toga...ima nekix koji nemaju nikoga pored sebe...a mi smo ispunjeni sretjom i ljubawlju... =) <3 ,,probaj swe u ziwotu,posle cesx se kajati sxto nisi,, Wink ,,uzmi swe sxto ti zxiwot pruzxa..danas si cwet,sutra zxena bez muzxa,, Smile

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 16, 2010 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pod 'vezu na daljinu' smatram dvoje koji su razdvojeni bas puno.. druga drzava, vise stotina kilometara i sl.
A daljina NS-BG i nije nekad daljina, tu je auto, autobus, voz.. i eto te.
A ako se ne vidite 2 dana, necete Boze pomozi - umreti. Laughing Laughing
Ove veze su moguce, danas je normalno da imas devojku/decka iz drugog grada..
A ove veze.. druga drzava, vise stotina kilometara.. uuff... ne znam... ako je ljubav velika, mislim da moze. Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 17, 2010 6:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam 9 godina imala vezu na daljinu. On u Srbiji, ja u Kanadi. Vidjali se jednom godisnje na leto kad bi ja isla dole. Sve lepo cvetalo dok na kraju nisu neke istine izasle na videlo i dok me nije udario pesnicom u stomak...Sad imam drugog decka, u mom gradu, koji radi sa mnom i vidjamo se svaki dan. Ne bih vise mogla tu vezu na daljinu...Jednom je cak i previse...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smatram da je i relacija NS - BG ipak "daljina". Tih sat - dva udaljenosti moze isto tako predstavljati problem..
Nemam iskustva na ovu temu, te se vise necu oglasavati Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 20, 2010 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
Smatram da je i relacija NS - BG ipak "daljina". Tih sat - dva udaljenosti moze isto tako predstavljati problem..
Nemam iskustva na ovu temu, te se vise necu oglasavati Wink

Onda je, na primer, i relacija Kaludjerica - Bezanijska Kosa isto tako "daljina". Very Happy Istina, jeste nesto krace nego Bg - NS, ali se zato duze putuje i autom i autobusom. Wink

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 23, 2010 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije za mene.. mozda i zato sto nisam takva da moram sa deckom da budem 24 sata na dan.. i ako se jedan dan ne vidimo.. opet dobro Razz
Skidam kapu onima koji imaju vezu na daljinu - druga drzava.
A ovako pola sata - sat voznje.. to se moze preziveti Razz Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Daljina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  sledeća
Strana 43 od 45

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon