:: |
Autor |
Poruka |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Poljubac osobi iznad i svim dragim osobama sa domaceg
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
KInder Torta je napisao/la sledeće: | Poljubac osobi iznad i svim dragim osobama sa domaceg  |
Uzvraćam i šaljem još jedan ogroman!!!
|
|
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
saljem Jeji mojoj dragoj, Pcelici, seki, bati, mami i svima koji ga zele
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Odlete najveci moguci poljubac za najboljeg kevsona na svetu - Shiseido Ljubi te cerkica
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Leti do moje zenice, ili ti do gospodicne iznad, a jedan lepi do moje Plavuse
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uzvracam jedan gromovski ovoj iznad
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
....to Anchi22 da mi ne brise vise poruke.... jer ce u suprotnom brzo da me vrati na 00!
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uzvracam osobi iznad uz poruku napredujes
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
"gospodicna iznad" uzvraca "gospodicnoj ispod" jedan bez otrova
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Tijani Stajisic...... ne znam... i veceras bih je nesto.... ljubnuo....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|