www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pokloni od dečka
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne pogodi Rolling Eyes

nocas su zaspala!

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma sta sve nisam dobila,stalno mi nesto kupuje i sve je extra

bilo vezano za tu osobu ...

**princess**
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ... nedodjija...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najlepshi poklon koji ti dechko moze dati je ljubav...
... a od materijalnih stvari... josh chuvam jednog plishanog zeca na vrhu ormana... Embarassed

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za rodjendan nije pogodio miris...a kad nam je bila godisnjica...izabrali smo sami jedno drugome miris..otisli u parfumeriju..i izabrali onaj koji nama valja.... Laughing

ovako mi se već svidja birati poklon Very Happy

andjelaleks
Miss Domaći.de 2007
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 12 Nov 2007
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

satove obozavam to mi i kupuje...
naravno i sitnice razne...parfeme,ruze,nakit.... Very Happy

manu-22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim primati poklone, volim ih davati! Ali uzivam u malim znakovima paznje, ne treba mi nista posebno,samo da znam da sve stima izmedju nas! A do sada od svih poklona opcenito najvise su mi se svidjele ruze ili cvijece opcenito!
Svi moji decki do sada su imali zabranu kupovanja poklona!

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svašta mi kupuje Wink

Bilo šta da dobijem od njega meni je slatko pa makar bila i sitnica.Bitna je pažnja Wink

° Idealna °
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2009

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 27, 2009 11:54 pm    Naslov poruke: Re: pokloni od dečka Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
curke, kakve poklone dobijate od dečka? Je li uvijek pogodi ono što vam treba, koliko zapravo poznaje vaš ukus? Je li vas daruje i običnim danom, ono kad mu jednostavno dođe da vam kupi nešto, ili samo prigodno: rođendan, imendan, Valentinovo, blagdani....

Ovo mi je trenutačno bolna tema.

Dakle, darujemo se kad nam paše, nekad svaki misec haha a nekad ma zavisi uglavnom..
No za Božić ja mu kupila prelipu narukvicu od bilog zlata a on meni kupija mp3 na baterije Neutral
Zna je da želin mp4 rozi u obliku ipoda i kupi mi taj mp3..
Naravno da nisan mogla suspreznit razočaranje ..

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao.. ja od svog momka stalno dobijam neki pokloncic, svaki put kada dodje kod mene, donese mi bombonjerice il ruzu il nekog medicu Very Happy divan je sto se tice toga.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 29, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obzirom na to koliko smo zajedno, zadovoljna sam paznjom, a i ne trazim da mi stalno nesto kupuje, mada sam dobila novogodisnji poklon a i poklon za mesec dana

" I know the way to fuck them all...."

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 26

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 06, 2009 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od mog decka dobila sam privezak za mobilni koji i dan danas nosim i ako sam ga dobila pre 7 meseci...
kucu sa kojim spawam i jos mnogo toga...

...Tamarica....
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 22, 2009 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekad dobijem mindjuse, nekad plisane igrackice... uglavnom tako obelezavamo svaki mesec koji provedemo zajedno Smile naravno da rodjendan, nova godina itd. ostanu zabelezeni lepim poklonima Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> pokloni od dečka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon