:: |
Autor |
Poruka |
makica010 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2008 Poruke: 1
|
|
Jel moze neko da mi objasni kako da povezemo nekoliko racunara
preko adsl-a i igramo warcraft III
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
--hell_soul-- je napisao/la sledeće: | uf.. duga prica... |
Ako ces komentarisati, onda komentarisi kako treba!
Uf duga prica nikome nista ne pomaze, a ako ti je tesko pisati tj. pomoci, onda se nemoj ni javljati i ostavljate beznacajne poruke.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
makica010 javi mi se na msn destrojer_7@hotmail.com pa cemo tu detaljnije porazgovarat o tome..nemogu o tome ovdje jer ne znam sto tacno hoces...preko adsl ne moze da se vezu racunari vec preko mrezne kartice..a imas li ti to moras da provjeris..pfff.. ako cete preko adsl tj preko neta onda morate da inst odgovarajuci patch i odete na odgovarajuci server da se nadjete i cepate igru.. da bi ti objasnio detaljnije javi se..
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
lako. dignes bnet server svoj sa unique ip i onda se svi povezete na njega koristeci bnet editor. google create a bnet server za vise informacija, ili me pm ako ti treba vise pomoci.
ps. dota je zakon
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|