:: |
Autor |
Poruka |
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Posto je Ljubljana poznata po magli i ruznom vremenu, donosim ti sunce ... danas je u ovom mom djelu Štajerske bilo bas lijepo vrijeme ...
Jest da je slika sa interneta, ali moze proci, zar ne
Pozdrav sugradjanu
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Samo da se upisem da znas da te nisam zaboravila i da mislim na tebe i da mi falis mnogo ovdje na domacem
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
evo svratih i ja
donela sam ti nesto za klopu,nadam se da ce ti prijati
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
sugrađanko, tad kad si to poslala, strefila si ne bi moglo bolje. fala, danas, ovdje u Kranjskoj gori, sunce pravo ljepo ide
Biseru, ne sumljam ja u jarane. LJubac
OOhohhhoooo pa da i ti dođeš... Neka neka, samo ti... Uvjek dobrodošla!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Zemo .. evo mene .. samo da ti se javim na brzaka .. nadam se da je sve u redu i da te poso sluša
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Bato, stigo i ja na red
Ti znas sve sta ja mislim tako da nema potrebe da se stalno ponavljam, i znas koliko te volim i koliko si mi drag tako da cu ti samo ostaviti nesto sto znam da zelis
Toliko od tvoje seka Cupke
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
E moj zemljak... je*beno je ovo sve u zadnje vrijeme.. al vidjet čemo, dat če bog
Seko, uvjek i u svaka doba znam, a mislim da i ti znaš sve. Krivo mi je samo što se ne čujemo više puta, ali eto, bit če valjda i toga jednom. nego, ti meni ostavi tu trebu, a ne pišeš je voljna... nešto mi taj njen pištolj onako, malo odbojan, znaš da sam ja pacifista hehe... make love not war... ono bi po meni ovo drugo, a ja vala prvo
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Generacijo pa nema te uopšte...
Evo ja ispekla al nešto nemam apetit, pa ih ostavljam tebi
Ljubim jakooooo pucaaaaa
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Bato gde ti lutas? Ljubi te puno tvoja seka!!
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Bato, pa gde si ti...bas mi nedostajes, nema te da dodjes Ja samo da ti kazem da te puno vojim i da mi puno nedostajes i da ti ostavim nesto lepooo
jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Gde si, konjo, gde si , jaro moj? Evo, bash sad te hvalim na sav glas, pricam sve u superlativu o tebi.
@ostali clanovi foruma
Ako shtuca odmah se pita: Sigurno me onaj Muktar Samedov opet pominje na forumu, opet on nesto o meni.
Konjo, imam jednu lepu i jednu manje lepu vest za tebe.
Hoces prvo lepu ili onu drugu? Ajde lepu cemo...
Primamo izbeglice iz Slovenice, mi Bosanci smo takvi, dobrocudni i orni da svakom pomognemo. Racunaj da je sve sredjeno.
A manje lepa vest...
Vidi, konjo, da ti kazhem... Vracaj ti meni onu mecku ( onu od 500-600 kg).
Niti je 'ranish niti je pojish, sva je ufitiljila pored takog gazde. Ja ti je dao kao dar, a ti ...Pa, jaro, niti je 'ranish niti je pojish.
Vrci mecku 'vamo , a ja cu je pokloniti nekome ko voli zhivotinje.
Jadna mecka, nema sad ni 200 kila, a dao sam ti avetinju od zhivotinje.
Konjo, nadam se da je kod tebe sve ok i da si nam zhiv i zdrav, pa da se cesce vidjamo na forumu. Zelim ti od srca sto i sebi zelim.
Zdravlje, srecu i par... Ma sta ce ti pare, da odesh u poroke, da pocnes da jurish sojke, pa da te novac pokvari.
Srecu i zdravlje, a ostalo ce doci samo po sebi, kao sto znash.
Poklon? Nema!
Ajde da ne kazhes da smo mi Vojvodjani stipse evo smajli kao poklon.
Od mene toliko, neka ti svako pokloni tako nesto i ...Ih, blagostanje, moj konjo.
pozzzz +
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
E pa ovako:
Gdje sam? Često pitanje koje postavim i sam sebi... Na poslu, u stanu, nigdje, svagdje... ima me i nema me.
Seke moje Mysty i Sweet Honey, ljubi i vas vaš bato puno. Možda se nešto promjeni, pa me bude više, mada, ako bude promjena kakve se bojim, onda je bolje da je nema...
Generacijo... I tebi odgovor ko i sekama. Puca naravno
Raptore, duži odgovor če biti kojom drugom prilikom. Mecu ne dam, jer je navikla na mene
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Konjanikov kutak |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22 sledeća |
Strana 20 od 22 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|